Merhaba,

oncelikle lutfen konum tanışmasın.. gercekten buyuk dertliyim.

Arkadaşlar, oğlum yurumeye hep ayak ucunda başladı. 5 bucuk yaşında şu an ve hala ayak ucunda basıyor. 3 yaşından beri 3 kere cocuk doktoru, ortopedi ve cocuk cerrahiye goturdum belirli aralıklarla ve hepsi normal buyudukce duzelir demişlerdi. ancak carşamba gunu cocuk hastalıklarına yine randevu alıp norolojiye sevk vermesini istedim. Norolojik sıkıntı olunca da boyle yuruyebildiklerini, bundan korktuğumu belirttim norolojiye yonlendirdiler. Doktor bize comelme testi yaptı ve benim oğlum comelemedi yere duştu. Dedi ki; aşil tendomu kısa kalmış. Fizik tedavi alması gerek, emar cekilecek, gerekirse buna ozel ayaakkabı giyecek olmazsa alcı botoks uygulayacağız. en son aşama cerrahi mudahele dedi.

Ankara da yım. Devlet hastanesinde fizik tedavi nasıl alınıyor? calışıyorum her gun gidip gelmem nasıl olacak bilmiyorum, işten cıkarsam ne yapacağız diye duşunuyorum. Fizik tedavi gunleri carşamba gunu belli olacak. Ozel de bunun ucreti nedir bilen var mı? Devlette cozemezsek ozelde bunu nasıl karşılayacağım.. Cidden cıldıracağım artık.. Oğluma baktıkca icim gidiyor.. Cok uzuluyorum..

Bir de bu durumları yaşayan var mı? Duzelen cocukları duymak okumak istiyorum cok kotu hissediyorum. Surekli ayak ucuna basmaktan oğlumun ayak altınun ucu nasır olumş artık.. anne acıyor diyor yururken artık.. defalarca doktora gittim normal dediler.. şimdi bunun karşıma cıkması beni mahvetti acıkcası. 2 gundur uyuyamadım stresten..

Lutfen bişeyler biliyorsanız yorum yapın olur mu?