Merhaba herkese, 6 senelik bir ilişkim var. İkimiz de universiteyi bitirdik ve evlilik konuşulmaya başlandı ancak kafamda soru işaretleri var sizin fikirlerinizi merak ediyorum ben işin icinden cıkamadım.
Sevgilim bana sevgisini fazlasıyla gosteren, değer verdiğini hissettiren, ilgili biri. Ayrıca uzun mesafe ilişkisi yaşadığımız donemde dahi gozum kapalı guvendiğim biri.
6 yılın ilk bi kac senesi aynı şehirdeydik, son senelerde ise uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.
6 yıldır beraberiz ama ortak sosyal cevremiz yok genelde sadece ikimiziz. Zaten sevgilim asosyal biri aksine bense sosyalimdir. Onun annesi ve ablasıyla tanıştım. Bireysel olarak iyi insanlar, konuşurken bir sorun yaşamadık. Annesiyle babası ayrılar. Babası zaten sorumsuz biriymiş evle ve cocuklarla ilgilenmemiş. Annesi de bu durumdan etkilenmiş ve psikolojisi pek normal değil ancak bana hep iyi davranıyor. Sevgilime kucukluğunden beri evin tum sorumluluğunu yuklemişler. Babasının alkol ve kumar problemi var. Universite bitince babasının yanında calışmaya başladı. Ancak babasının iş ortakları ve calışanları hic guvenilir kişiler değil. Onların da kiminin alkol problemi var kimi karısını aldatıyor kimisinin de ahlaken gecmişi parlak değil. Sevgilim artık hep onlarla takılacağı icin onlardan etkilenir miyiz onlar ilişkimizi etkiler mi diye kafamda soru işaretleri var. İş ortaklarıyla pek muhatap
olmak istemiyorum ama ister istemez onun tum gunu orda gececek. Ailem de bunları bildiği icin ilişkimizi onaylamıyorlar ama onu bireysel olarak seviyorlar. Cevresinden dolayı onaylamıyorlar. Bir iki ay icinde istemeye gelmeyi duşunuyorlar. Ailem de kararı bana bıraktı.
Sonuc olarak biz bunca sene bireysel bi ilişki yuruttuk ancak evlenince ailesi, iş ortakları sizce bizi etkiler mi? Siz olsanız napardınız?