Daha once bircok konum var. Babam bize cok cektirdi. Cocukluk hayalim annemle babamın boşanması ve babamdan kurtulmaktı.Aylardır başka kadınla yaşıyor ve kadın hamile. Annemle ayrıldı. Ama ara ara annemin evine gidip halaa burası benim yuvam, kızının lafına baktın bizi boşalttı diyor. Annem mahkeme falan bilmez ben goturdum annemi. Ama o da boşanmak istiyordu. Herkese benim onları boşattıgımı soyluyor. 1ayı gecti evlendim. Nikah sonrası babamla ne konuştum ne gordum.Yoklugunu hissetmiyorum. Kayınpederimi arayıp kızı aldınız artık aramıyorsun demiş. Babamla ben bile konuşmuyorum. Ki eşimi arayınca beni sormaz bile. Evimi bile bilmez. Ama halaa kayınpederimle iletişimde kalmak istiyor. Anlamadıgım insanın oz babası nasıl boyle olur.Ne sevgi gordum ne başka birşey. Şimdi o kadının cocuklarına bana yapmadığı babalıgı yapıyor.Bazen diyorum olse konuşmadığım icin pişman olur muyum. Ama o kadar cok cektirdi ki. Yıllarca onu gormeyeceğim, ozleyecegimi sanmıyorum. Hadi bize cektirdi de. İnsan demez mi evladım napıyor falan. Eşimi bile napıyorsun diye arar. Ama bende numarası bile yok. Ondan nefret ediyorum.Bu nefret nasıl gecer bilmiyorum. Onun tek derdi evlenip gidelim ve evden bogaz eksilsindi.Erkek kardeşime karısına nasıl iyi davranıyor. Sanki onun kızı o. Hic baba kız ilişkimiz olmadı, olmayacakta. Ona hakkımı helal etmiyorum.