Merhaba hanimlar...fikirlerinize ihtiyacim var yanlis bir sey yapmak istemiyorum.

5 6 ay once sohbet sitesinden bir adamla tanistim.evli degilim calisiyorum.32 yasindayim.ne isin vardi bu tarz yerlerde diceksiniz ? Bu tarz yerlere herzaman giripte zaman harcayan birisi degilim.o gece muhabbet etmek istedim canimda cok sikkindi girdim iste.neyse cok uzatmayayim bir adamla tanistim 36 yasinda isi gucu yerinde birisi. Bu adamla 2 ay boyunca skaypeden konustik.tl numaralarimizi ilk etapta vermek istemedigimizden dolayi.skaypeden konusunca sonrasinda da tl numaralarini alip vermek bi nevi unutuldu.

2 ay boyunca surekli konustuk yazistik hersey cok iyi gidiyordu.sanki nette tanismamis uzun zamandir arkadasmisiz gibi.bir ay sonra beni ziyarete geldi onustuk sohvet ettik hersey mukemmeldi. birbirimize sevgi cumleleri kuruyorduk artik..bu is ilerler diye dusunuyordum tam benim kafama gore birisiydi.

Cok uzatmayayim 3 ay sonunda birbirimizi deli gibi severken (bence) ayrildik.cunku evliymis.sosya hesaplari biraz detayli bir sekilde kurcalayinca gordum.bu arada kendi hesabini degil yakinlarindan birinin.bittim resmen evliymis ve biz ayrildik.ama ben tabi depresyona girdim agladim agladim...vb zaman gectikce acim afifledi tabi.bana soyledigi hersey yalanmis megersem..aslinda cok cabuk kanan inanan bir kadin degilimdir onu sevmek istedim iyi geldi bana ...
Asil konuya geliyorum gecenlerde o siteye yine girdim.sirf merakimdan .bi baktim orda. Sok oldum.demekki hala karisini aldatmaya devam ediyor.cocuguda var ustelik.
Karisina mesaj atip esiniz sizi surekli aldatiyor demek istiyorum.cok hemde cok.