Selam kızlar benim belki de tam bi dert sayılmaz ama yine de paylaşmak istiyorum

Eşimle evlilğimzn 4. Yılı icindeyiz 1buck yaşında oğlumuz var. Eşim evlendik evleneli sevgisini tam belli edemez bu kadar yıl icinde 5 kez cicek aldıysa 4 u benim ısrarımla biri de beni yeni evliyken kırdı diye hediye de oyle zaten bu sevgiyi belli etmez ama iltifatta etmez seni seviyorum da demez ya bende romantik bi insanım

Belli edemez diye takılmazdım ama gittikce acaba sevmiyor mu artık diye de duşunmeye başladım hemen geriliyoruz beni devamlı bozar beni sevmiyor musun diyorum ee yemek yapıyorum ya işine yardım ediyorum ya sevmezsem etmem diye bozuyor oradan anlayacakmışım sevdiğini(?! ) Cok sacma değil mi?

Gecen gun ağladım bi gun sacımı okşasan sevsen durduk yere ben dedm diye değil de kendin desen seni seviyorum diye dedm ağladm neymiş onun benim kolumu sıkıştırası geliyormuş bende acıdı diye cekiyormuşum cekmeyecekmişim bekarken severken kolumu sıkıştırmasına izin veriyormuşum o zaman curuse bile bişey demiyormuşum