Hanımlar merhabalar...
Boşanalı uc ay olacak neredeyse bilenler vardır belki. Eski esim pisman ama donmuyorum tabi...
Asıl konum baska. Bir arkadasım vardi eskiden tanıdığım. İki gundur arayıp duruyordu meşgul olduğum icin donemedim bir turlu. Sabah aradı tekrar actım. Seninle bir şey konusmam lazim dedi buyur dedim. Bana gore birini bulmus cok mutlu edermis o da benim gibiymis falan fistan. Dedim canim anlamadim benim gibi ne demek? Ben iliski duşunmuyorum suan baska seylere odakliyim falan dedim . Asıl olay orda koptu iste benim gibiden kastı evliymis mutsuzmus karisi ile anlasmis baska iliski yasayacak birine okey demis karisi. Soka girdim dedimki sen beni ne saniyosun ya bana boyle seylerle gelme mutsuzsa eger o onun sorunu. Kapattim ama agzima geleni saymadigima pisman oldum. Bugun butun o guclu kadin olma yolunda ilerleyisim resmen sondu icimde saatlerce agladim. İnsanlar bosanan kadini basit kadin olarak mi goruyor anlamiyorum. Dul kadin yaftasini cok duydumda bu olay beni yikti ve ister istemez keske eski esim duzelse moduna girdim. Bogazim hala duğum duğum...