Hanımlar merhaba
Yine karmaşık bir konuyla karşınızdayım.
Bu yaz yazlıkta biriyle tanışmıştım. Daha doğrusu kız arkadaşımla birkac gunluğune bizim yazlığa gelmiştik. Bir akşam bahcede otururken evimizin onunden gecen iki kişiye arkadaşım birşey sordu, derken sohbet muhabbet uzadı. Arkadaşım da bu kişileri bizim bahceye kahve icmeye davet etti. İki gun ust uste bize geldiler, sohbet muhabbet derken sabaha kadar oturduk. Bu kişiler bizim komşularımızmış, cok yakın oturuyoruz. Astsubaylar ve gorevleri nedeniyle bu şehirdeler.
İki gun goruştukten sonra biz istanbula donduk. Ama oncesinde şoyle birşey oldu. Bizim bahceye cicek dikmiştim. Yazlıkta da cok durmayacağımız icin askerlerden birine ciceğimi sulamasını rica ettim O da kabul etti. Numaramızı da almıştık zaten. Ben istanbula dondukten sonra ciceğimin durumunu sordum bir iki sefer. Bu konuşmalar cok uzun değildi. Havalar nasıl, cicek oldu mu kaldı mı, gelince goruşuruz tekrar gibi...
Ben de 10 gun once yazlığa geldim, gelmeden oncede storyime yolda olduğumu belirten bir video attım. Bu da hemen mesaj attı, hoş geldin işte geldiğini soyleseydin seni otogardan alırdım falan dedi.
Neyse hala yazlıktayım. Biz ara ara buluşuyoruz. İlk buluşma teklifini ben ettim. Sonraki teklifler hep ondan geldi. Story atsam anında birşey yazar mesela. Hatta gecen evine davet etti oturduk kahve ictik. Burada sezon bittiği icin pek acık kafe yok. Yanlış anlaşılmasın eve gitme durumu Bu akşam yine buluşmak istedi yine cıkacağız.
Cok olgun kibar biri. Onunla sohbet ederken cok keyif alıyorum. Ama iki ay sonra eğitime başka bir şehre gitme durumu var. Buyuk ihtimal gider. Yani hic bu kişiye kendimi kaptırıp uzulmeyeyim diyorum ama... Bir yandan şansıma tukureyim diyorum, bir yandan da hayat kısa dene şansını zorla biraz daha diyorum.
Bu arada kendisi mesleğinden dolayı evlenmeyi duşunmediğini soyledi. Onun icin cok zormuş. Ailesine cok değer veriyor. Annesine bir ev almak en buyuk hayali. Para biriktirme derdinde şuan.
Not: Eski konumu bilip soru soracaklar icin; o kişiyle hala aynıyız, arkadaşlığa devam. Bazı şeyleri zorlamamak en guzeli.