Hepinize iyi akşamlar oncelikle hanımlar. Dunden beri gercekten sinirden kudurmak uzereyim. Erkek arkadaşımla tartıştık daha doğrusu ben kendi kendime kavga ettim. Lutfen olayı analttıktan sonra haksızsam abartmışsam soyleyin bende bileyim ona gore davranayım. Haftasonu erkek arkadaşımla konuşurken dedim ki carşamba ve perşembe gunleri musaitim birlikte bir şeyler yapalım. Birinde arkadaşların da gelsin toplu bir şeyler yapalım sen konuş onlarla uygun değillerse başka gune de erteleybiliriz sıkıntı yok ama carşamba gunu ikimiz baş başa olalım mutlaka goruşelim dedim. Tamam bakarız dedi. Diğer grup aktivitesi icinde belki olmaz şu sıralar canım sıkkın param da pek yok dedi. Dedim onemli değil ben hallederim yeter ki goruşelim. Tamam demişti. Sonra pazartesi gunu yeniden konuştuk tamam carşamba goruşelim dedi. Salı gunu yani dun bir mesaj.. Kendi arkadaşlarıyla olan grup konuşmasının ekran goruntusunu atmış. İngilizce kursuna gideceklerdi kurs araştırıyorlardı bende gelebilirim belki derslerimle uyarsa gunleri zor olmazsa bana demiştim tamam demişti. Bunlar da baya kalabalıklar en az beş kişi falan varlar kursa gidecek ayarlamışlar herkesi, duyan bende geliyim falan demiş galiba. Arkadaşı demiş ki carşamba gunu musaitseniz gidelim ben şu şu şu yeri buldum şoyle araştırdım gidelim konuşalım hepsiyle biran once karar verelim sınava girelim musaitseniz diye sormuş. Benim ki hemen bana uyar diye atlamış. diğer herkese de uymuş tabiki bu durum. Bende kızdım niye bana uyar dedin carşamba gunu birlikte olcaktık musait değilim ben diyemedin mi dedim ya d illa senin de gitmen şart mı onlar bilgi alırlar sana anlatırlar olmaz mı dedim. Olmaz dedi hep birlikte gitmemiz lazım grup indirimi yapacaklar ve bende gidip birebir konuşup o an aklımdakileri sormam lazım falan dedi. Konuşmayı bana atma sebebi sende gelcem diyordun ya hani sende gel bizle diyo. Hani carşamba gunu plan yaptık senle evet ama ben planı bozmadıma getiriyor. Normalde sinirlenmezdim ama bu sefer sinirlendim cunku arkadaşları ne derse onu yapıyor onlara asla hayır diyemiyor asla musait değilim şu işim vardı falan yok. Bende olur muydun diyorum ben musait değilim desen sonra gitseniz diyorum, ne alakası var zaten arkadaşıma muhtacım bu konuda (arabası var arkadaşının o getiriyor goturuyor her yere o yuzden onlar ne derse bu da uyuyor) Yok coğunluğa hangi gun uygunsa o gun secilirmiş bilmem ne.. Yahu herkesten once sen atlamışsın zaten uygun bana diye, Neymiş arkadaşı coktan goruşme icin randevu almış bile bi kurstan saat ikiye. Baya olay cıkardım ağzıma geleni soyledim. Benle olmaktansa onlarla olmayı tercih ediyorsun bilmem ne diye. O da sinirlendi tabi bi yerden sonra, bozulan bi plan yok yine goruşcektik diyo, Bende zaten ingilizce kursu konusunu konuştum annemlerle sen bilirsin ama bence zamanı değil demişlerdi şimdi o yuzden vazgecmiştim, beyefendi tabi daha bunu bile sormuyor ben niye tum gun onlarla geziyim yani boş boş kursları.. Zaten vizelerim başlicak ders calışmam lazım bunlar bi sure son cıkışlarım olcaktı bu yuzden de sinirlendim boyle soyledim biraz tehditkar bir bicimde bi dah abeş ay goruşmem bak senle falan dedim daha cok sinirlendi o da atar yaptı gitti en son dunden beri de hala yazmadı sozde yarın kahvaltuya gidecektik hep beraber..

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama anlatacak pek kimsem yok cok dolmuştum bir suredir kendi arkadaşlarımla da uzak kaldık aramız acıldı o yuzden erkek arkadaşımda boyle ekince bir an kendimi cok yalnız ve kotu hisettim bir de regl donemim geldi onun da etkisi var galiba. Lutfen yorum yapın sonuna kadar okuyun bi akıl verin hatalıysam soyleyin hanımlar lutfennn

Duzenleme
Arkadaşlar hepiniz abartmışsın demişsiniz, o yuzden tek tek cevap vermek istemedim. Kesinlikle abartmış olabilirim ama dediğim gibi bu sıralar sinirlerim biraz bozuktu ve ona ihtiyacım vardı. Yalnız goruşmeyeli de oldu baya hep arkadaşlarıyla cıktık yalnız kalıp konuşamadık normal zamanda da arkadaşlarıyla hep oyun oynuyorlar, onlar cok sık goruşuyorlar iki tane de kız arkadaşı var onlarında altlarında arabaları var rahat rahat cıkıp istedikleri zaman gelip gidebiliyorlar ben onlara o kadar cok uyum sağlayamıyorum maalesef. Bu yuzden de rahatsız oldum. Hem normal hayatta hep birlikteler yetmez gibi akşamları sabaha kadar oyun oynuyorlar bir de yetmez gibi kursa da dahil etmiş arkadaşlarını başta sadece yalnız gidecekti buna da sinirlendim. Kızları kıskanmıyorum bu arada zaten onun en yakın arkadaşlarının sevgilileri kızlar. Ben kendimi dışlanmış gibi hissediyorum onlar her kafaları estiği zaman goruştukce.. asıl sinirim bunaydı