merhabalar
Kızlar tarafsız kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Sizce cok mu kıskancım yoksa haklımıyım sız ne yapardınız. oncelikle nişanlımla 2 yıldır tanısıyoruz ve tam bir evlenılecek adam cok değer verir sever korur Ama son zamanlarda işini buyutmek icin cok calışıyordu gece gunduz, hedefleri vardı evlendıgımızde rahat edebilmek icin ve sonunda istediği hedefe ulaştı iyi bir iş buldu buna vesile olan kişi yakın bir akrabası bayan ve boşanmış aynı yaşıtlar cocukları var aylardır iş icin konuşuyorlardı ve ben hic kıskanmadım ama nişanlım onun yanında işe başlayınca işler değişti kızla tanıstım ve giyim tarzı, tavrı hosuma gitmedi nişanlıma dıle getirdim dikkat edecegını soyledı ama kızı birkac kez evine bıraktı sonrasında mesajlarına bakmaya başladım ve surekli iş ile alakalı konuşuyorlar tabiki iş dışında napıyosunlar vs vs nişanlım kıza minnet duyuyor ve yardımcı olmak istiyor iş oğretiyor akıl veriyor ama kız surekli gunaydın mesajı atıyor ne yemek yapsam diye soruyor ehlıyet sınav sonucunu atıyor bırde gece arayıp evlı sevgılısıyle sorunlarını anlatmıs aylardır iki sevgili gibi hep konusmuslar geneli iş ama işten sonra normal konularda konusulmuş birkac defa yanımdayken aradıgına boş muhabbet yaptıgına şahit oldum nişanlımda ben mesajlara bakıp tartışmaya başlayınca mesajları silmeye başladı surekli nişanlımla fotograf cekınıp atıyordu ve kızın giyimi beni rahatsız ediyordu aynı masada beraber calısıyorlardı ve sonunda olanlar oldu ben dayanamadım ve ayrıldım tabiki cok farklı seyler oldu ama uzatmak ıstemedım kısacası ayrıldık sizce abartmışmıyım sonucta yakın akrabası normal mı bunlar