Yine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir onceki konumda bahsetmistim sorundan uzun sureli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende soylenenleri goz onunde bulundurarak empati kurmaya anlamaya calıştım. Bana gercekten zor durumda olduğunu soylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi surekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti oğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı icin gerisini buradan yazacağım

Evlenmeyi neden duşunmuyorsunuz diyenler olmuştu bende ona bu konudaki fikirlerimi soyledim. Sen benimle birlikte olmak istiyorsun ama evlilik adına suan atılmış bir adımımız yok dedim. Ben bir ise girmeden evlenmek.istemedigim icin bekliyorduk. Yani ben oyle sanıyordum bana hep ben seni bekliyorum hazır olmanı bekliyorum diyordu..

Fakat dun gece konuşurken ben ona yine bu konuyu acınca sen beni o anlamda mutlu etmedigin icin benimde seni mutlu etmek icimden gelmedi dedi. Bu yuzden ailenle tanışmak istemedim seni kimseyle tanistirmadim cunku beni mutlu etmeyeni ben neden mutlu edeyim dedi. Soylediklerine inanamadım son bir haftadır yasadiklarima hala inanamıyorum. Normalde bana karşı hep anlayışlı gorunuyordu hep iyi davraniyordu. Kalbimi kirmiyordu. Şimdiyse paramparca etti beni..

Bu saatten sonra kendisini dusunecekmis. Kendi iyi olmadan beni iyi etmeyecekmis. Anlattığım sorunlar durumla alakasızmis (evlenememe durumu) şimdiye dek hep beni duşunmuş ama ilk defa kendisini duşunuyormuş. Beni sucluyormus ona yaşatmadığım seyler icin. Herkesin yaşadığı şeyi ona yasatmiyormusum bunu haketmiyor muymuş...

Gercekten ben bitik durumdayım. Her gun daha berbat bişey oğreniyorum. Sanıyordum ki ben bu adamla cok mutluyuz. Herşey yalanlar uzerine planlar uzerine kuruluymus. Ben kendimi koca bir yalana inandirmisim. Gercekten sadece şunu merak ediyorum ben onunla bunu yaşamış olsaydım bana daha cok mu bağlanmış olacaktı ? Bu mudur insanları birbirine bağlayan şey. Ben onu o kadar cok sevdim ki hep icim titrerdi ona bakarken. O mutluyken guldum o uzgunken bende uzuldum. Butun kotu donemlerinde yanında oldum.ona hep destek oldum. Hakettigim bu muydu neden bunu yaşadım? Ben nerede hata yaptım ?