Merhaba hanımlar uzun suredir konu acmıyordum ama ancak artık cok bunaldim.
Kişiliğime bir saygının kaldığını ve bu evlilik icerisinde eş gibi değilde temizlik gorevlisi ( işini yapamayan pis) aşcı (hicbir yemeği gusel olmayan duzenli yemek hazirlansada onune hic yemek sunulmayan) gibiyim. duygusal ve ozel acidan yaklaşsam da karşılığı cok nadir bulduğum bir evlilik bu.
22 eşim 28 yaşında. 11 aylık oğlumuz var.
Kısa sure once beni aldatmasını telefondan yakalamıştım. ( masaj salonuna gitmek ve biriyle para karşılığı goruntulu konusmak) Şuan ki koşullar gereği susup bildiğimi de ona belli etmeyecekkken kırılgan kalbim nedeniyle belli oldu. En sonunda sorun ne diye konuşurken oyle bisey olmadığına dair yeminler etti.
Hafta ici bazı gunler universiteye gidiyorum bu surecte ben istemesemde kv de kalıyor oğlum. ( yakin zamanda her gittigimde bir memnuniyetsizlik surat asip gorumcemin gereksiz ve anneligime yaptiklari hakaretler nir sorunu konusmak yerine beddua ve hakarete varan kayinvalide konusmalari. Ona ragmen esimle kandilde iftsrda anneler gununde gittim.. esim benim aileme gelmedi.) 3 4 saatlik bir sure oluyor.
Okuldan cıkıp alıp eve gelip yemek hazırlıyorum . Eve yetişmeye calisiyorum
Eşim yaz sezonu nedeniyle gec geliyor.
Cumartesi gunu babannemler iftara cağırmıştı. (Annem babam ayrı . O yuzden onun annesi babası neyse benim babannem le babamda o.) Teyzesi de cağırmış.bunu ben ona soylerken oğrendim. Neyse illa gitmeyeceksin gibi şeyler diyerek engelledi beni ne evime kimse gelsin diyerek kac haftadir gorusemedigimiz halam da gelemedi bize oğlumu gormek icin.
Akşam da babamlar iftara gidecek oğlumu da goturecek diyince ben ofkelendim. Ben evde onu bekleyecegim cocuğum anasiz babasız iftara gidecek. Buyuk olsa anlarım ama daha bebek
Zorunluluk harici ve ozlemleri harici onlarda tek başına durmasına gerek yok.
Ama ben izin vermedim diye ben cocuğu onlardan kacırıyor oldum.
Dunde işten 9 gibi gelip oğlumu alıp kendisi ise gitti cocuğu da kayinvalidemlere goturdu 12 de geldiler
Ben yemek bile yememiştim. Bekliyordum. Geldiğinde yine ofkemi belirttim
Ben evdeyken nu cocuk bir yere gitmesin sen gidiyorsun bari bu cocuk kalsın cocuğumla vakit gecireyim dedim
Tartıştık
Tum olanları konuştum bana kocalık yapmadığını bu aileye reislik yapmak yerine oemdi ailesine yaranmak ve bu aileyi o ailenin devamı olarak gorduğunu soyledim
sorunu cozmek icin cabalamadigini gonul almak icin ozur dilemenin kotu olmadığını soylesemde
Niye ozur dileyeceğini bizim asla aile olamayacağımizi bana kocalik yapmayacağını ne yapıyorsan yap bu cocuk omur boyu sende kalmaz . Okula gitmeseydin gibi şeyler soyledi. Okula bağlaması yanlış cunku evdeykende cocuğu hep goturuyordu.
Bende elimi kolumu bağlayanin cocuğum olduğunu soyledim. Yoksa ona da kadın cok bana da kocalık yapcak adam cok ama bu cocuğa baba olabilir mi anne olabilir mi hayır.
Duzeltmek istedim ama karşı cıkıyor.
Saygımi bana hakaretleriyle bitirdi.
Soru soruyorum cevap bile vermiyor.karsilikli konuşamıyoruz. Konuşamayınca bende sesimi yukseltiyorum.
Iyi yanına gelecek olursak
Eve eksigini alır
Faturaları oder
Ara sıra abur cubur alır
Arada arkadasimiznvar onlara gideriz
Ne yapacağımı bilmiyorum artık suanki koşullar beni sabitliyor
Ev arkadaşı olarak gormeye calışsam
Daha kolay olacak sanırım
Ben sorumu cozelim dedikce ters tepki yapıyor
Ayrı uyduk.
Normalde bir temas olmasa da aynı yerde uyurduk. Gerci beni istemeyen adama ben ben ne kadar sure tahammul edicem bilmiyorum
Tek istediğim ben evdeyken cocuk bir yere gitmesin oldu ama onda da kapiyi goren zerefsiz olan ben oldum
Kayın ailemle mesafeli olduğumdan beri esimin tavırları aileme hakaretleri cok arttı.
Babamda ne yapayım ben bir laf soylersem seni ordan alırım diyor ama niyeti yok. Okulumun bitmesini istiyor cocuğumun ufak olduğunu evine bakıyorsa bosbermemi soyluyor. Babamın da bundan farkın yok zamaninda annemi aldatmış etmiş. Başkasıyla evli cocuklu şuan.
Arkadaşlar lutfen bana bu adama birde cocuk mu verdin balık baştan kokar vb cumleler kurmayın.. ben bunlarin gecte olsa farkindayim. Hataliyim. Hatami kendime de ona da soyledim.
Bana ne yapmam konusunda fikren manen yardimci olun...
Olgun ve tecrubeli insanların goruşlerine ihtiyacım var.. şuan suclanmak değil de bir şeyleri cozmek istiyorum