Evet babamla olan sorunlarımı bilen arkadaşlar var ama bir ozet geceyim
babam annemi yıllardır aldatıyor, cocukluğumdan beri ailemle birlikte hatırladığım tek bir guzel anı yok babamın olmadığı zamanlarda kardeşlerim ve annemle guzel anılarımız var tabiki.
Babam her boş vaktini arkadaşları ile gecirir.
Eve ayık geldiği gozukmemiştir. Bir kere sarhoşken kaza yaptı olumden dondu bırakacağım dedi gene bırakmadı.
Annem cok saf bir kadın. Daha once kac kere ev baktık gidecektik hep vazgecti. Aldattığını gozleri ile gormuş ben başka şehirdeydim o zaman ben gelince boşanma davası actık sonra yapmadım ben bir şey demiş gene inanmış ve davayı cekti.
Daha neler neler. Hem fiziksel hem soz şiddeti her zaman var, beni pek dovmedi ama annemi doverken mudahale edince arada yedim.
Neyse benim ev iş, iş ev başka bir şey yapmama izin vermez ne kursa gitmeme izin verir ne bir şey
neyse kendisi eve uyumaya gelir sadece e ben de 29 yaşındayım artık izin almıyorum
başka bir şehre arkadaşım doğum yaptı onun yanına gittim tabi soyledim izin vermedi ben de bilet aldım artık dedim gittim, arkadaşımı da tanıyor.
Neyse bu bunu kurmuş kafasında ickili bir şekilde geldi ben oraya afedersiniz orospuluk yapmaya gitmişim.
annem ve bana iki kurşun sıkacakmış ve sonra iceride yatıp cıkacakmış.
Daha once de sizi oldururum diye cok soyluyordu ama pek ciddiye almıyorduk.
Bu sefer gozlerinde o kararlılığı gordum, bir zaman varmış o zaman yapacakmış. İlk defa ondan korktum.
Artık kesin taşınıyoruz annem gelmese bile onu duşunmeyeceğim artık. Boşanmayı evden gitmemizi tek şartla kabul ediyor her şeyi babama bırakmayı kabul edersek sonra defolun gidin dedi. Ama o zaman da rahat bırakmayacakmış .
Annem de calışmıyor iş vermiyorlar 50 yaşında olduğu icin bana ev kalmazsa ne yapacağım diyor sen evlendikten sonra acıkta kalırım diyor bir şey olmaz Allah yardım eder dedim yaparız bir şekilde
oncelikle ricam Antalya'da yaşayan varsa anneme iş bulabilir miyiz. 13 yıllık temizlik, aşcılık tecrubesi var.
Sonra caresizim bu adam zamanı gelince yapacak sanırım, haberlerde de alıştırıldı bu millet kadınların oldurulmesine nasıl engel olabilirim yapmasına bilmiyorum. Bir de sahibinden kiralık ev var mı ucuk fiyatlarda olmayan, oturulabilecek duzgun evler 900 tlden başlıyor tek benim maaşımla cok zor