Cok ama cok yorgunum hayatta hic bir şeyi başaramıyorum ne okul hayatım ne aile hayatım ne de aşk hayatım ne de kendime ozguvenim var, guzel biri değilim hatta guldugumde tipim cok komik oluyor gulemiyorum, ( burnum cok uzun guldugumde aşağıya kayıyor, goz aldim mosmor, saclarım yok denecek kadar az, gozlerim de o kadar baygın bakıyor ki goren hasta zanneder) insanlar icinde rahat rahat gulen insanlara o kadar ozeniyorum ki. Ben konuşurken teyzemin yuzune bile bakamıyorum yere bakıyorum, kendimi ifade etmeyi bile bilmiyorum sesim de cok kalın okulda alay edenler de olmuştu hicbir yeteneğim yok Kimse beni begenmiyor konusmak icin arzulanan biri de degilim bu beni cok yaraliyor kiminle konussam ya kisa kesiyor ya da bi isim var diyo ama ben herkese merhem olmaya calisiyorum eski konularda da yasadigim bazi olaylar var. En yakın arkadaşlarımla bile aram bozuldu. Icimden yaşamaya dair hicbir istek yok intihar etmeyi duşunuyorum artik her gece ama cok da korkuyorum gunlerim yatarak geciyor ben napicam