Merhaba herkese. Bugun anlatacağım olayı cevremden kimseyle paylaşamıyorum o kadar salak gibi hissettim ki kendimi o yuzden buraya yazmak istedim. Bu hafta ust uste bir suru şey geldi gercekten.
Benim ortak arkadaş cevremden tanıdığım bir cocuk vardı uzun sure peşimden koştu ama ben ciddiye almamıştım kendisini pek cunku genelde benden hoşlanan insanlara karşı bir şey hissedemiyorum daha cok platonik takılan tiplerdenim. Neyse bu cocukla konuşuyordum ama birkac kez ektim ya da bana ust uste yazdığında mesajlara cevap vermediğim cok oldu cunku dediğim gibi ciddiye almamıştım kendisini. Sonra gecenlerde yine karşılaştık kendisiyle ama bu sefer benimle eskisi gibi ilgilenmedi yok saydı hatta. Boyle olunca birden bana cekici gelmeye başladı ve ben peşinden koştum. Bu konuyla ilgili ne kadar sacma davranan bir insan olduğumun farkındayım ben de cevremdekiler de hep soyler ama değiştiremedim kendimi bir turlu. Biz konuşmaya başladık, bir suredir de goruşuyorduk ve 2 haftadır cıkıyorduk ama eğer artık sevgili olmayacaksak benimle goruşmek istemediğini soylemişti benden yana boyle bir teklif olmadı. Az once konuşurken 'napıyorsun neredesin' tarzı mesaj attım. Yengenleyim diye yazmış anlamadım ben de 'yengemleyim' yazdığını sanıp iyi selam soylersin dedim (şimdi bunu yazınca ağlarken bir yandan gulme tuttu) Sonra bu sen benim şaka yaptığımı sanıyorsun değil mi dedikten sonra bir kızla yatakta fotoğraflarını attı. Ben 5 dakika şok olarak oyle baktım bir şey de yazmadım kendisi yazmış yine 'sen kendini cok akıllı zannedip herkesi parmağımda oynatırım sanıyorsun işte boyle oynadık seninle' kendisinin arkadaşı olan bir cocuk varmış ben onunla tanıştıklarını bilmiyordum onunla da cok kısa bir sure goruşmuştum birlikte yapmışlar planı bir de. İkisi sozde benden intikam almış. Bunları yazarken yaşadığıma inanamıyorum hala. Evde pijamalarımla oturup elma yiyordum yemin ederim. Ne yazacağımı bilemedim hicbir şey de yazmadım. Ortak tanıdıklarımız var arkamdan konuşulacak en cok buna uzuluyorum. Cocuk umrumda değil ama bir de guven problemiyle uğraşacağım bundan sonra. Gururum cok kırılmış hissettim bunu kimseye de anlatamam. Cumleler karışık olabilir yazım hataları icin de kusura bakmayın ağlarken yazdım bunları.