Beş yıl once ayrıldığım nişanlımla bir aile dostumuz karşılaşmış.Dunya kucuk.Hepimiz farklı şehirlerdeyiz ama denk gelmişler işte.
Biz maddi sebeplerden oturu ayrılmıştık,bir de ben once onların memleketine yerleşmeye evet demiştim sonradan sorunlar olunca vazgecmiştim.
Dostumuzun akrabasının cenazesiymiş.Olen eski nişanlımın kayın pederiymiş.Adam duğunlerne yakın bir zamanda intihar etmiş.Kızının evlenmesini istemiyormuş.Pskilojik problemleri de varmış.Uzerine de bu olay tuzu biberi olmuş.
Neyse cenazede eski nişanlımın annesi bunların yanına gelmiş.Cunku eski nişanlım ve benim ailem onlarda ağırlanmıştık bir gun, ve cok memnun kalmış.Annesi de teşekkur etmek istemiş bunlara,sacma geldi ama neyse.Arabaya kadar uğurlamışlar. Aile dostumuz ,babamın arkadaşı benim babam gibidir ama eşine pek guvenmedim.Anlattıklarını boluk porcuk anlattı.Bir de eski kayınvalideyle muhatap olmuş.Neyse ..
Vel hasıl bunlar cenazeden uc ay sonra evlenmişler.Bu arada bu anlatılanlar uc yıl onceki olay.Fakat bize soylemek istememişler.Ben bunları duyunca neden kotu oldum bilmiyorum.Boğazım duğumlendi.Ben ayrılmanın doğru bir karar olduğuna inandım ,geri donmedim.Ayrılık kararında ilk adım ondan gelmişti ama ben de onay vermiştim.Yani istiyordum zaten ayrılmayı.Bu olayları duyunca bir kez daha iyiki dedim ama boğazımdaki yumru saatlerce gecmedi...