Merhaba arkadaşlar okulun bitinceye kadar en azından sabrederek surdurrdugum bu evlilik iyice kotuye gidiyor aralarda yaptığı şiddet var ya hareketlerle hem canımı yakıyor hem de bana zarar veriyor..
cocuğumun maddi acıdan daha iyi bir ortamda buyumesini istediğim icin bir sure daha katlanıyor idim. Ancak dun telefonumu elime aldım diye beni bir koşeye kıstirip vurdu. Cocuğun onunde hem de.
bıraktığında ben de bana vuramazsın dedim. ancak bunun dovme olmadığını soyledi ben de gidip eşyalarımı topladım gercekten kararlıydım.
Valizime tekme atıp cocuğu hemen kucağına alıp cocuksuz nereye gidiyorsan s... Git dedi. aileme surekli kufurler etti git annem de sana koca bulsun baban da nereden getirdiği belli olmayan o kadınla bulunan eve ben cocuğumu gondermem dedi. Annem babam ayrı ikisi de evli başkasıyla. Kardeşim le babam aynı binada oturuyorlar.
Daha sonra aileme hakaret etmeye devam ettir telefonu elimden aldı. kimseyi aramayım diye cocuğun uzerini giydirip gitmeye kalktı.onune gectim cocuğu goturmesin diye. Normalde boyle bir durumda bana zarar veriyordu ama sırf bana vurmamak icin benden geri durdu hani darp raporu alırım diye duşunduğunden.
bu tartışma cıkmadan once de normalde cocukla hic ilgilenmez.sadece telefon telefondaki oyunlar balkonda sigara keyfi ile yetinir. cocuk olmayan actıkca o cocuktan uzaklaşır cocuk da sinirlendiğinde onu yolar dikkat cekmek icin .ya yataktan kalkar ya da cocuğu alır sarsar.
dun de bu olay olmqdan once artık cok yorulmuştum .banyo yapıyor banyoyu temiz bırakmıyor havlusunu olduğu yere koymuyor yediğini ictiğini kaldırmıyor..cocuğum cok hareketli olduğundan gun icinde kac sefer supurge tutuyorum yer siliyorum. Bu yuzden ondan da yardım istedim o da tamam dedi. Ama sozunde duran bir insan değildir yani. Cocukla ilgilense o da bişey ama yok.
Neyse ben de kişisel bakımım ağda vs icin banyoya gectim. Bu arada kpss ye calışıyorum bi yandan vdders videosu izleyeyim dedim. İşime hallederken cocukla ilgilenmemek icin surekli kapıyı calıyor kapıyı ittiriyor. Ders dinlerken sure titwrim. Ortalama 20 dk sonra kapıya kackez hayvan gibi yuklendi kapıyı acmak icin.
Sonra sarteli indirdi. Elektrikler gitti. Ben o halde kaldım. Sonra cıktım
Niye boyle yaptığını soyledim. O da cocuğun bensiz durmadığını soyledi..
Neyse bir de uzerine cık git gozumden seni gormek istemiyorum diye bana laf soyluyor. Oysa benden once 1 bucuk saat banyoda kalmıştı. Ben yine de bir kere bile kapısına vurmadım. Kızıyor cunku .
O şiddet olayı da zaten bu bu durumdan sonra ortaya cıktı.
sabaha kadar yatamadım ağlıyorum diye bana ruh hastası senin akıl sağlığının yerinde değil gibi cumleler kullandi. Gece boyu duzgun yatamadım
şimdi bu oturduğumuz ev kira.ben kendime elzem olacak eşyaları bu evden alıp babamın evine gitsem babamların evi maddi olarak cok iyi değil ama en azından cocuğuma yetecek kadar cok yeterli bir besine olmasa da huzurum yerinde olur kavga gurultu duymam diye duşunuyorum gerci babamların aile ilişkisi de surekli kavgalı ama boyle ezilmemen azından.
Ya da bu evde kalsam ve eve kabul etmesem onu ne olur onu duşundum gece.
Babamlara gitsem bu seferkayın babamlar falan gelecek ama şoyle bir durumda var onlara soylediğimde oğlum yapmaz oğlum etmez diye hep onu savundular .kaynanama soylediğimde baban da beni dovecekti gecen gun dedi yani onlara gore oturup beklemem gerekiyor
Ne yapacağım arkadaşlar bana lutfen bir akıl verin