İyi akşamlar ,kısa kesmeye calışacağım .
Ardahan univ alanimda 2 oğretim gorevlisi kadrosu acmış .Merkezde ..2 yıl once gole ilcesinde kadro acmıştı ama oradaki Myo iptal olmuş sanırım kazananlar gitmedi .O zaman başvuru yapmamıştım 4 kişi sınava girip 3 u kazanmıştı yani cok talep yoktu .

Şuanda guney doğu da sıcak bir şehirde şark gorevi yapıyoruz (eşim polis) seneye bitiyor ..

Eşim Ardahan in havasının cok soğuk olmasından dolayı ve imkanlarının bulunduğumuz il kadar olmadığını duşunduğu icin cok taraftar değil ..cunku 5 yaşında bir oğlum var okul ,vs burada cok imkan var .

Ardahan li veya orada yaşayan / yasamis olanlar fikir verirse cok sevinirim .Yanlis anlaşılmasın memleket ayırt etmiyorum .Tek başıma olsam hic dusunmem cunku hayalim bu ama oğlumun takip edilen alerji vs durumları da var ve cok sert kış ,buz ,yollar vs kapanacak durumlar oluyorsa da dusunmem gerekiyor

Not: illaki olacak diye birşey yok tabi ama en baştan mantıklı duşunup kalkışmak istiyorum 2 yıl once şehir şehir gezdim sınavlara gittim ve cok yıpratıcı oluyor şimdiden teşekkurler