Arkadaşlar ben anlamıyorum insanlar neden cıkarcı, iki yuzlu, yapmacık..
İnanın bir parca bile beceremiyorum herşeyi icime atıyorum kendimi yiyorum tukendim artık arkadaşlar biz eşimle gorucu usulu bir evlilik yaptık annesinin beni cok beğenmesi ve eşimle kafalarımız uyuşması uzerine evlendik bir evladım var eşimi seviyorum kalbi temiz bir insan cok şukur iyiyiz nişanlılık doneminde ev aldı aile apartmanında oturmayı tercih etmedi borcumuzu oduyoruz kayınvalidem ve eltim aile apartmanında ben kucuk gelinim bu arada..
Eşimin annesi biz evlendikten sonra cok değişti surekli bana yuzunu asar ama inkar eder eşimin yanında iyi davranır ama beni sevmediğini biliyorum eşime bana hatta oğluma bile mesafeli diğer eltimin cocukları icin canını verir gorumcem var bitane oda oyle bizi tamamen sildi her yerden cıkardı nedense yıldızımız barışmadı onunla hic nedensiz bir şekilde sildi ve eşimde beni savunduğu icin eşimide aynı şekilde sildi her yerden biz mi cok salağız bilmiyorum kac kere duydum kaynım gorumcemin arkasından nasıl kufurlu konuşuyor şahit oldum yuzune farklı ve bunlar cok samimi gorseniz.. Hic bişey yok gibi neyse eltim bebeğinin dun kırkı cıktı yine gorumcemle gitmiş bir yerlere ben doğumunda yanında destek olup her konuda yardım etmemerağmen yine beni dışladı lar paylaştı sosyal medyada bunu eşimde gordu sinirlendi ben artık bu insanlarla tamamen ilişkimi kesmek istiyorum dun eşim ben sorucam neden benim karıma boyle yapıyorsunuz diye dedi hayır dedim sakın sorma dedim ben herkese iyi niyetle yaklaşırken neden insanlar bu şekilde artık kafam almıyor gercekten