Herkese merhaba ,arada burada konulara bakıp vakit geciriyordum buraya yazacağım ve yardim isteyeceğim aklıma gelmezdi ama oldu

fikirlerinize ihtiyacım var kendimi koşeye sıkışmış hissediyorum,bir yıllık evliyim dun akşam eşimle şiddetli bir kavga yaşadık normalde hic bir sorunumuz yok ufak tefek kavgalar dışında, herkes gibi evlenmeden once ilişkilerim oldu bunlardan biri buyuk bir hataydı evli ve cocuklu biriyle 2.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve eşimle ilk tanıştığımız zamanlar konuştuğumuz konulardan biride gecmiş ilişkilerimizdi bunları birbirimizi daha iyi tanımak adına yapmıştık bir iki kereliğine ve sonra hic konusu acılmadı .Kendisi olgun ve halden anlayan biri ve birbirimizi cok seviyoruz,dun akşamdan beri benimle konuşmuyor ve cok kırgın olduğunu soyluyor, evliliğimin tehlikeye girmesinden korkuyorum bunun sebebi gecmişte birlikte olduğum evli kişiyi ona bekar diye anlatmış olmam

keşke boyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim cunku boyle evli bekar ilişkilerine kotu gozle bakan biri biliyorum. Mecbur kaldım ve bekar diye anlattım nerden oğrendiyse oğrenmiş ve yuzume gelip soyledi inkar etmeye calıştım ama sonunda sustum,ne yapacagimi bilmiyorum nasıl ikna edebilirim onu neler demeliyim?Duzenimin bozulmasından cok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var