Merhaba yeni uye oldum kafam okadar karışıkki nerden başlayacagımı bilemiyorum
6 aydır bir sevgilim var inişli cıkışlı bir ilişkimiz var
Cok yakın arkadaşım şehir dışında yaşıyo onun yanına gezmeye gidelim dedik tabi ben sevgilimle gittiğimi aileme soylemedim
Oncelikle arkadaşımdan başlayım cok yakınızdır her derdimi bilir gercekten dostum diyebilieceğim biriydi ama biraz uzaklaştık son zamanlarda sebebini anlayamadıgım durumlardan
Neyse biz indik sevgilimle bizi otogarda karşıladı biz gunluk kiralık bi apartta anlaşmıştık oraya gittik kalınacak gibi biyer değildi tekinsiz biyer . Burada kalamayız dedik ve bilmediğimiz şehirde dımdızlak kaldık biraz araştırdık başka yere gectik arkadaşımda kalamazdık cunku aynı evde 6 kızla birlikte kalıyo
Neyse kız arkadaşımla 2 gun boyunca hic goruşmedik aradıgımda turlu bahaneler buldu en son gun biz aparttan 11 de cıkış yaptık 6 ya kadar sogukta dışarda yapacak şeyler arayışına girdik arkadaşımı aradım dunden icin goruşuruz demiştik o da arkadaşıyl kahvaltıya gideceğini soyledi
3 gun boyınca bizimle oturup bir kahve bile icmedi oysa biz ona guvenerek gitmiştik
Bende “ onceden olsa benim canım sıkkın desem cıkıp başka sehirden geleceğini ama şuan bilmediğimiz şehirde bizi yapayalnız bıraktıgını artık cok değiştiğini karşısında da eski beni bulamayacagını artık beni aramaması gerektiğini “ soyledim
Oda bana turlu bahanelerle benim sadece kendimi duşunduğumu birlikte sevgilimle goruşmek istemediğini bi ton derdi oldugunu soyledi bende gelme deseydin zaten gelmezdik dedim ve oylece bitti beni heryerden cıkarmış numarama kadar silmiş bu birinci sorunum
2. İse kuzenimle yakınızdır ama ben sevgilimle gideceğimi anneme soylemediğim icin onada soylemedim ve instagram hikayelerimi gizledim oda bana bi uygulamadan bakıp neden bana yalan soyledin dedi ve onun ustune “ sen şeytansın senin gibilerden korkulur sen sinsisin fesatsın sevgiline yazık inşallah ıda senin yaptıklarını yapıyodur senin hayatın yalan seni sildim bundan sonra diyip tonlarca hakaret sıralayıp beni engellemiş . Kuzenime soylememe sebebim ozel hayatımla ilgili coğu şeyi ailesine anlatması sevgilimle ayrıldıgıma kadar laf olsun diye anneannesiyle bile sohbet esnasında soylemiş
3. Sorunum sevgilim
Ayarladıgı apart desene faciaydı kaldıgımız yeri son dk ben buldum yoksa sokakta kalacaktık . Butun gun apartta bi yandan televizyonda selena bez bebek dondu bunları izledi oyun oynadı tabi benle de ilgilendi ama aynı evin icinde resmen sıhbet donmedi son gun dışarda kaldıgımız icin kahvaltıya gittik kunefe fln yedik ama mecburi bişrymiş gibi 6 saati dolduramadık resmen donerken desek oyle mesela ben yemek yemeyi cok severim o kahvaltıyı bile gereksiz buluyo benim zevk aldıgım şeyler ona gereksiz geliyo donuşte sırf cok biliyomuş gibi bizi yanlış yola soktu ve yarım saat boşa yurudum hani unsan bi karşıdan karşıya gecerken el tutar fln yok
Yada donunce “ hayatımın en guzel gunleriydi senle uyumak cok guxeldi seni cok ozledim senle aynı evde olmak cok guzeldi en kısa surede tekrarlayalım “ gibi sozler hic soylemedi
Kısacası 2 gunluk tatil benden cok şey goturdu şimdi ben ne yapayım haklı ve haksız oldugum yerler nereler bitik durumdayım şuan ?