Merhaba kk nın guclu ve akıllı bayanları
konu biraz uzun ama detaylı acıklamazsam bazı şeyler askıda kalır sanırim.
konu eşim, eşimin yaklaşık 2 3 ay once bana maaş konusunda yalan soylediğini oğrendim.
benim olayımda tam olarak burada başladı aslında.
eşim az once balkondaydı kapıya arkası donuk bir şekilde sigara iciyordu ve telefonuyla oynuyordu, benim balkona cıktığımı farketmedi once balkona cıktigimi anlayinca eli ayağına dolaşır bir vaziyette telefonu cebine koydu.
5 dk bekleyip telefonunu verirmisin bi annemi arayım benim ki icerde kaldı diyip aldim.
google gecmise baktim şuphelenecek bir şey yok.
whatsapa baktim oda yok geri verdim telefonu.
normalde telefon kurcalayan inceleyen kiskanc bir insan asla değilim işim olmaz,
tek amacım ne oluyor ogreneyim ki ona gore davranayım.
kafami karıştıran tetikte olmamı saglayan başka bir konuyu da yazayım hemen size.
eşimin iş yerinde bir bayan var muhendisleri.
bu bayanın adını daha once hic duymamıştım, samimi olduğu butun arkadaşlarını şahsen tanıyor olmama rağmen bu bayanın adıni ilk kez gecen sene kızımın doğum gunune hediye gonderdiğinde duydum.
olabilir demek ki yeni yeni samimi olduğu bir arkadaşı dedim ama ne alaka hediye kızımın doğum gunune kadar nereden biliyor diye duşundum acıkcası ama uzerinde durmadim.
bir gun uzun bir yola cıktigimizda kizimin sıkılmamasi adina bir arac tv si muhabbetimiz oldu ve konu orada kapandı.
aradan 1 hafta gecmiştiki elinde bir arac tv si ile geldi, muhendis hanimin kizınınmış
demek ki bu muhendis hanimla bunlar konuşuluyor, ilerleyen zamanlarda muhendis hanimdan kizima gelen bebekler ayiciklar kizinin oyuncaklariymis vs iyi guzelde bu hanim kızımız kim?
instada koskoca 400 kisilik fabrikadan tek takipci eşim!
ark. dugunu oluyor google ye adini yazsan nokta atısı bulunacak dugun salonu adresi eşim tarafindan gonderiliyor hadi bunda ben fesat olayim ne varki adres yollamış ama işkillendim işte bir kere.
kısacası bu telefonu el ayak dolasarak cebe atmanin sebebini merak ediyorum bulmam lazım.
whatsap ayarlardan konuşmaları gunluk olarak drive arşivle ayarını actım aklıma bu geldi ilk once.
sessiz sessiz takip etmek istiyorum acelem yok ama nasıl onu bilmiyorum.
bana bir el atın taktiklere ihtiyacım var
kızımdan fırsat buldukca cevaplayacağim gun icinde konuyu acti gitti demeyin sonra