Tahammul sınırlarım artık arşı gecti.
Annem ve ablamın harika ilişkilerinin cokuş hikayesi pandeminin başından beri eşimle bana bela oldu. Ne annemin gunde en az 5 kere arayıp dert anlatması acamıhprsam mesajla anlatması gecti ne de ablamın sacma sapan tavırları... Gectiğimiz gunlerde bi duzene girer mi diye babamla eşim konuştular sonrasında eşim ablamla konuşmuş. Anlatamaması gereken şeyleri anlatmış hem de katıp karıştırıp. Deli oldum. Eşime soyledim ama eşim herşeyi bana anlatmadı daha fazla dolup patlamayım diye. Anksiyete bozukluğu var bende babam bu yuzden beni korumak adına cağırmadı ama ben patlamak istiyorum duduklu tencere gibiyim. Ama ablam şu anda saldırmak icin zaten yer arıyor annemin beni ne kadar sevmediğini anlatmak icin deliler gibi savruluyor kendisinin emellerine(evlilik) ulaşmamasının tum suclusu biz olduk cıktık. Anlatamayacağım kadar iğrenc midem bulanıyor. Her şeye anlık tepki veren bir insan değilim olayın uzerinden 2 gun gecti gece uyku tutmadı bir suru laf dayadım var sırf ustumde daha fazla camur kalmasın diye yaklaşmıyorum.
Cozumu keşke olsa yok ama buraya biraz olsun anlatıp gitmek istedim.