Kızlar erkek milletine asla guvenmeyin onlara asla yardımcı olmayın. Annem derdi de inanmazdım hayat muşterek derdim oyle değil oyle olmamalı bunu anladım. 4 yıllık evliyim ben gerek eğitim gerek statu gerek maddi anlamdan eşimden daha iyi konumdayım.Kendimi resmen paralıyorum 2 bebeğimiz var biri dah 3 aylık diğeri 2 yaşında maddi anlamda sıkışığız biraz. Az biraz birikmiş paramız var işe başlamam gerekecek ama başlarsam bakarım olmazsa bebek cok kucuk olduğu icin bir kac ay ucretsiz izin almam gerekebilir diye para kenara atmıştık bir kısmı Benin hesabında bir kısmı eşimin hesabında dovizde duruyor. Ucretsize ayrılırsam tum masraflar eşime kalır diye şimdi neredeyse tum mutfak ve bebeklerin masraflarını ben karşılıyorum elimde ay sonunda 5 kuruş para kalmıyor eşime sen kalan paranı kenara at ben de ucretis izine cıkarsam sıkışırsamordan alırsın demiştim onda tamam demişti. Bugun eve geldi ve arkadaşının arsa aldığını ki bu yıl aldığı 2. Arsa tapu masrafı icin parasının yetmediğini ve ondan borc istediğini soyledi. Ben ciddiye bile almadım vermemiştir herhalde dedim ama o dovizi bozup ona borc verdiğini soyledi. Resmen delirdim ama cocukların yanında kavga etmek istemediğimden gorursun sen sora konuşacağız bu konuyu dedim buyuk oğlum yanımda oturuyordu kucuğunu ayağımda sallıyordum bu delirdi neyi gorecekmişsin ne varmış borc verdiysem bana geri verecek dedi ben kes sesini bağıma ama ben sana gununu gostereceğim dedim bu gerzek bebeğiin bebek arabasını aldı duvara fırlattı cocukların onunde kırdı doktu dayanamadım kalktım ve onu evden kovdum. Salak kafam cok pişmanım neden aylardır tum masrafları ben karşılarken ona kenara para at dedim ki tam tersini yapmalıydım ahh ahh