Bu konuyu daha once acmıştım ama; ustun koru , bu sefer butun ayrıntısıyla anlatacam, gunlerdir uyutmayan ve huzursuz eden sorunum Ailem, biz Doguda kucuk ilcede yaşıyoruz , babam benim liseye gitmeme izin vermedi, Annem takıntılı , temizlik takıntısı var yıllarca derdini cektim , aynı “Masumlar Apartmanın daki Safiye nin annesi gibi , ustune evimizden misafir eksil olmadı hala da oyle , halalar 3 tane yillarca yatılı misafir gelip gitme , 2 tane halam bekar biri 65 diğeri 42 yaşında diğer halam eşi vefat etti 1,bucuk sene bizde (o kadar olay var ki ustun koru anlatıyorum ) bende bilmeyenler icin 28 yaşındayım, babam kac defadır beni isteyen herkesi hemen hayır diyerek geri cevirdi , en son biriyle tanıştım muhendis ve huy olarak ta surekli calışan biri , kotu ozellik olarak ta sinirli olması (bunu da cok calışmasına bağlıyor) onun dışında kotu bir ozelliğini gormedim , ailesi 4,5 defa istemeye geldi babam yine hayır , cocuğu tanımaya fırsat bile vermedi , ek olarak akraba evliliği yapmamı istiyor , cok uzun oldu kusura bakmayın , lutfen yol gosterin , erkek arkadaşım kacma konusunda fikrimi soruyor , gitsem ayrı dert kalsam ayrı dert