Hayırlı geceler kızlar.
Sinirden uyuyamayan ben careyi burada bulacağımı duşundum bana bir akıl verin ne olursunuz...
Bundan 2 Ay once kadar babam kalp krizi gecirdi ve cok cok zorlu bir donemden gectik. Ben farklı bir sehirdeyim ve babamı ziyarete gitti 15 gun kadar kaldım hem destek amaclı hemde torununa aşırı duşkun onu gorduğu zaman cok mutlu oluyor diye. Eşimin ailesi de aynı şehirde fakat ben oraya gitmedim. Cunku malum virus cok fazla babamda ağır bir hasta olduğu icin sebep olmak istemedim. Hemde gittiğimde duzgun bir muamele gormediğim icin icimden gelmedi. Eşim olmadan gitmiyorum da oraya. Eşimin annesi yok babaannesi var yani eşimin ailesi dediğim insan da tam olaraktan babaannesi. Eşimle tel de konuşurken surekli o zaten bize cocuk gostermez sevemedim goremedim kendi de benim halime duşecek gibi laflar ediyordu cok canımı sıkıyordum ama birşey de dememiştim. Gecenlerde yine memelekete gitmek zorunda kaldım ve eşimin babaannesi benim olduğum şehire kızının yanına geldi. Ben evime donduğumde eşim işinden izin aldı ve kış temizliği yaptık. 1 yaşındaki cocukla ne kadar yapılabilirse. 1 odaya 1 gunumu ayırdım cok eşyamda yok halbuki ama bitmedi cunku kızım hic durmuyor. Babaannesi cuma gunu gidecekmiş yarın yemeğe davet edeyim dedim babamın felc gecirdiğini duydum ve kızımı eşime bırakıp hastaneye gitmek zorunda kaldım. Akşam geldiğimde eşime babaannesini aratarak yarın kendilerini cagiracagimizi ama babamın hasta olduğunu soylemesini soyledim. Eşim kayinvabam hastalandı falan deyince iyileşir ne var dedi. Kendi de hasta bende kendisine oyle diyeceğim bundan sonra. Cok uzuldum bunu duyunca. Biraz konuştuktan sonra 3 aydır gormuyorum cocuğu zaten bize cocuk mu gosterir sevdirmedi cocuğu bize diye soylendi eşimde cok pasif bı insan ağzını acıp tek kelime etmez ya konuş diyorum yok oylece dinliyor. Sadece "niye sevmeyin mi dedi babaanne niye oyle diyorsun" dedi başka birşey diyemedi ay cok sinir oldum ya yani benim babam hasta iken ben bunları duşunmek istemiyorum aslında ama cok takıntılı bir insanım ve kendimi yiyip bitirmekten başka birşey yapmıyorum. Velhasıl kelam ben bu kadına nasıl davranmalıyım ki haddini aşan kelimelerine bı son vermesini sağlayabilirim.