Hanımlar selam,

Konu acmıştım babam korona oldu diye malesef evde herkese bulaştı dolayısıyla işe gidemedim, rapor aldım. İşyerinde kalabalık bi departmanız birlikte calıştığım takım arkadaşım da korona oldu ve masamız boş kaldı. Personel eksikliğinden dolayı zaten baya baya biriken iş vardı ve tam işlerin yoğun olduğu bi donemde ikimizde yoktuk yani. (Takım arkadaşım 2 kişinin işine birden koşturuyor, ondan biraz iş bana verildi ve boş kaldıkca ona yardım ediyorum ama ben de baya yoğunum.) Bunu mudur de şef de biliyor. Şefimiz gun boyu internette takılıp 2 iş gelince ay iş bitmiyor diye surekli soylenen bi tip. Hatta onceden kendi yaptığı işleri bile bana itelemişti, sonradan ben sesini cıkarınca sacma sapan trip atıp instagramdan silip konuşmamıştı bi sure.

Biz yokken tum işler kalmış şefimiz de işker ona kalmasın diye sucu bize atmış. (işlerin max 25ine kadar bitmesi gerekiyor. Acil olmasa zaten her turlu işe başlayınca yaparız biz) Tum gun konuşuyorlar ne iş yapıyorlar ben de bilmiyorum diye aslı olmayan şeyler soylemiş. Şimdiden stres oldum ya işe donunce mudur belli ki baya rencide edip bağırıp duracak. Daha yeni mobing yuzunden pat diye 2 kişi cıktı işten. İşten cıkarmaz. Yeni personel de almıyorlar. Bir kişiye fazladan iş verip tam performans beklemeye devam ediyorlar. Acıkcası şu koşulda pes edip işi bırakmak istemiyorum.

İş yerinde zaman kontrolunu nasıl yapıyorsunuz?
Bir de şefe karşı tutumun be olmalı? Onun yaptığı gibi mudure onu şikayet etmeli miyim?

Her seferinde kendimi ezdirip, pısıp kaldığım icin bu sefer bunu yapmak sessiz kalmak istemiyorum.