Arkadaşlar dun sinirli eş konusu ile ilgili konu acmıştım. Hicbirinizin tepkisine kızmadım. Boyle kıskanc, ve ev hanımı olmayı gerektiren bir evliliği bana birisi sorsa bende onaylayamam. Gel gelelim aileler tanışacaktı izinler ayarlanmıştı yuzuk vs konuları vardı ama aramızda pek iyi değil. Bir problem konuşmaya calışsam ben boyle sinirli eş kıskanc eşle anlaşamam ben de dik biri oluyorum alttan alamayabilirim desem, yapma istemesen yapmazsın ruh hastasısın cok duşunuyorsun senin beynin hasta diyor. ZAten diğer kıskanclıkları giyimi arkadaşları karıştırmıyorum bile. Aramızda uzaklıktan dolayı sevgi ispatlama cabası ile bayağı bağ oluşmuştu. Kıskanclığı konuşmak isteyince de uzaktasın bir şey olsa gelemem dayanamam gibi bahaneleri var, bi nişanlanalım evlenelim icim rahatlayacak soylemleri. Sinirlenince ağzına gelen kufuru sayması ama sonra cok pişman olması konuşmaya calışması. İcimdeki o kimseye olmayan tutku ve beğeni, ama artık bunların boş gelmesi...
Benim fikir almak istediğim konu şu, olmayacağı belli bu ama yine de sorayım, eşi cok kıskanc olup evlenince yanında olunca rahatlayan var mı, evlenince gecer efsanesine inanmak icin sormuyorum da emeğimi bu ısınmayı heba etmek istemiyorum, cok zor insana ısınan biriydim cunku ... yaşımda 26 ...
Diğer şey ise bu şekilde severek istemeyerek mantığıyla arılan var mı ? bana ne tavsiyelerde bulunursunuz, inanın işe gitmek, yuksek lisans falan filan şuan kafamda hic mutluluk vermiyor o derece bi hale geldim, psikolog nasıl olur ? başka neler olabilir ? cok neşeli hareketli biriydim, kıskana kıskana oda kalmadı, cevrede kalmadı.... bu şekilde ayrılık yaşayanlar yazabilir mi ?
Bir de şu var ayrıalım diyip tekrar arıyorum soruyorum, bu bir hastalık mı gecici mi ? kararımın arkasında duramıyorum...