Merhaba arkadaşlar sizinle yasadiigm bir şeyi paylaşmak istiyorum, eşimle evleneli 3 yıl oldu daha once onun hayatında sevmedigim bir kız var aile dostu, neyse ben zaten onu sevmediğimi goruşmesini istemediğimi belirtmiştim evlendik hersey yolunda yaklaşık 5 6 ay once telefonla her gun konuştuklarını arama kayıtlarında gordum 2 3 ay bu surdu konuşmalar gun icin bazen 1 bazen 2 kere 4 er 5 er dakika ben artık aylar sonra dayanamayıp ne konuşuyosunuz bu kadar dedim oda konuşmuyoruz beni 1 kere ara annemi sormak icin dedi, bende bana yalan soyleme hergun konustugunuzu biliyorum dedim 1 2 kere diye degistirip bir daha konuşmayacağını dair yeminler etti, bende kanıtlarım dedim telefonunu ver dedim kızın ismini ve kayıtları silmiş bunu yapmış olamazsın dedim kavga ettik ozur dileyip durdu yeminler etti, 2 3 hafta daha hic bakmadım telefonuna ama icin icimi yedi son 10 gundur 3 kere daha aramış numarayı ezbere biliyorim artık kayıtlı değil.kayitsiz arıyor kafayı yemek uzereyim bana akıl verin nolur ve ben hamileyim