Freedom UK Onaylı %100 Doğrulanmış Kanallar 2 tl

Kanallar talebiniz doğrultusunda 24 saat icerisinde acılmış ve partner onayı alınmış kanallar olacaktır. Kanalların adının kirlenmemesi icin kanalları istek doğrultusunda acmaktayım. Her kanal icin farklı ip kullanılmaktadır. Boyleca toplu kanal kapanması gibi bir problem yaşamazsınız. İstek doğrultusunda kanal e-postaları sıralı veya karma isimler alınabilir. Sadece 10 kanal, 20 kanal istiyorum ve karışık isimler olsun demeniz yeterli. Kanallarınız 24 saat icerisinde teslim edilecektir.

[B]%100 PARA İADE GARANTİSİ : Kanalları size teslim ettikten sonraki 14 gun icerisinde tarafımız kaynaklı bir problemden dolayı (atılan telifli veya unlemli iceriklerden sorumlu değiliz) kanalınız kapanır-silinir-herhangi bir şey olursa kapanan kanal adedince yeni kanal temini veya ucret iadesi yapılacaktır. [

Partnersiz Kanal Mı Lazım??
Merak etmeyin, partnersiz kanallarımız da mevcut, yine UK onaylı partnersiz kanallar 1TL'den başlayan fiyatlarla[/CENTER]

Tamamı Bold ve Buyuk harfler yasaktır. Konuyu editledim ben. Tekrar siz duzenlersiniz. İnsanlar yazdıklarınız 11p olsa da gorurler zaten. İlgi Cekici yerleri yeteri kadar buyultmenizde sakınca yoktur