Merhaba değerli guzel hanımlar,
Bugun resmi tatil bildiğiniz uzere.
Eşim haftanın altı gunu calışıyor . Bir gun tatili var o gunde birlikte bir şeyler yapmaya calışıyoruz.
Ama sizde biliyorsunuz ki annelere tatil yok.

Sabahtan su saate kadar ev işi cocuklarla oyun derken hep ben ilgilendim Eşime gel sende biraz bize katıl dedim iceride işlerim var gereksiz kitapları kitapliktan cikaricam dedi tamam dedim. Kitaplığı boşaltıp orayı oyuncak yeri yapmış. Cok da guzel olmuş 3 kitaplık var birisi birisi iptal oldu ama fikri hoş tabi.
Buraya kadar her şey guzel. Sorun yok.
Yemeğimizi yerken dedim ki cocuklar uyusun uyansın biraz onlarla vakit gecir oyun oyna hem onlar cok mutlu olurlar hem ben dedim.
Sonra şu lafı kullandı;
Bir tatilimde de benden hic beklentin olmasın. Sadece kendime zaman ayirayim.
Ben de dedim ki onlar senin cocukların ikimizin sana ihtiyacları var. Bu neden seni bu kadar yoruyor dedim.
Bir şey de deme bir gun boyle yapacağını bildiğim icin dun aklımdan ne gecti biliyor musun yarın tatil olduğunu karıma hic soylemim akşama kadar gezim eve hic gelmim ama yine yapamadım evdeyim ama sen rahat bırakmıyorsun dedi.
O kadar uzuldum ki. Ya ondan kendi adıma bir şey istemiyorum ki cocuklar babalarını ozluyor babaları onlarla ne zaman oynasa o gun dunyanın en mutlu cocukları oluyorlar.
Gercekten bir erkek icin cocuklarla vakit gecirmek oyun oynatmak bu kadar kotu bir şey mi ?
Duşunuyorum da ben neden kendimi duşunmuyorum ben de bir kuafore gidebilirim cocuklara kimselere bırakamıyorum. Babalarına bile.
Bes dakika bir markete gidemiyorum. Kimseyle goruşmuyorum tek başıma.
Bunlardan şikayetci bile olmazken cocuklarımı bugun nasıl eglendirebilirim nasıl bir oyun kurabilirim diye duşunurken onun elini ayağını cekmek istemesi zoruma gidiyor.
Hakkini da yemem Bazen cocukların uzerini değiştiriyor uyutmaya da calıştığı zamanlar oluyor.
Hafta ici calıştığı gunlerde yorgun olduğunu bildiğim icin cocuklar konusunda hic bir beklentim yok. Bazen o eve gelmeden uyutmaya calışıyorum. O işten geliyor biz başka odada o başka odada.
Tatil gunlerinde bir saat ilgilenip guzel guzel oynatsa ilgilense kendisine doyursa ...
Bu gercekten cok mu zor ?
Cok mu yorucu ?
Sizin eşleriniz cocuklarınıza karşı nasıllar ?
Eşim şunu soyledi ben coğu babadan iyiyim .
Doğru mu soyluyor ?