benle alakali bisey degil aslinda bununda ffarkindayim eşimin kuzeni 36 yaşında gecen sene cok guzel bi duğunde evlendi cok da sevdiğim bi abim dir eşinede cok saygı gosterdim ama zaman gectikce bana tuhaf ve hoş olmayan şeyler yaptı bi tek bana da değil kendisi 38 yaşında bir kere duşuk yaptı ben ise 27 yaşındaydım 3 senedir cocuğum yok olmuyor herşey nasip zamanin da konuştuğumuz da tedavi olcak mısın demiştim benim 40 yaşına kadar cocuğum olmazsa evlatlık alırım hem daha buyuk sevap olur o cocuk bana sevap işler ben ona demiştim, bana ben hastaneye de para vermem o cocuğa da gezer toz yerim elalemin cocuğundan banane demişti sonra bir kac kez ben duşuk yaptım senin o bile olmadı imaları oldu yinede saygımı esirgemedim abim icin ustune calışan biri ev hanımıyım diye de dalga gecti konuşmayı kesip uzaklaştım dun kardeşi ve annesi bize geldi yani eşimin yengesi ve kuzeni o kadını ve abimi de davet ettik gelmediler nedenini oğrenmek beni cok incitti eşimin amcasi yakin zamanda koronadan vefat etti ve 4 cocuğunu n biri bekar kaldi ali abi 35 yaşında abisi evlenene kadar evlenmem dedi abisinin duğununu yapti babasina araba aldi ev aldi hayirli evlat.
neyse işin ozeti baba oldukten sonra ali abiye herşeyi vereceklerdi onun hakki hem duğununu cıkarır demişlerdi ama bu emel gelin pislik yapmış işte yok kayin babam dan kaynanama maas kalıyor yarısını bize verin yok evde, araba da eşimin de hakki var yok cocuğum olmuyor tup bebek kredisini ali sen cek falan demiş ben şok oldum ustelik emelin kendi evi arabasi var kafadan mutfagini yaptırıyor 500 tl lik ayakkabi alan biri eşi de kardeşimin hakki diyince ne annen, ne kardeşin evime ayak basamaz bakmam kimseye demiş ali abide annesi de dun ağladılar dayanamadım bende ağladım hala aklımdan cıkmıyor insan ektiğini bicer rabbim yaşattığını yaşatır iki lokmayi cok gormesi beni cok uzdu dunden beri icim icimi yiyor eşi boşanalım demiş ama seviyor da cok değişik bi sey kimseye diyemedim ali abiye dedim ki ben bakarım getir anneni ne olcak sanki hic cekinmem utanmam burada bi eviniz var ama doğal olarak cocukları varken sana getirmem olmaz dedi niye bu kadar kafamda cınlıyor bu sozler bilmiyorum ağlayasım geliyor sanki benim annem mış ben mişim gibi ne acı sadece icimi dokmek istedim ne olur dua ederken eşin evladın arkadaşın herşeyin hayırlısını dileyin hayırlı kelimesini bi kez daha net anladim allah yardım etsin bende boyle yara olduysa onlarda duşunemiyorum . oysa amca vefat edeli iki ay bile olmamıştı.
yorum yazmanıza gerek yok duanız olsun yeter uzun oldu uzgunum kusura bakmayın zaten yazıp yazmamak arasında kararsızdım sadece burdan başka paylaşacak kimsem yok icime sığdıramadım .