Merhaba hanımlar,
Gecmiş konularımda bahsetmiştim. 3 yıllık bir ilişkim var. Yaşlarımız 25. Erkek arkadaşım sınava hazırlanıyordu. Once nişan yapalım dedik. Annesi annemi arayıp kapatırken "biz sizi ararız" moduna girdi. Bir daha da ne arayan var ne soran. Halbuki biz sevgilimin haberi dahilinde aile uyelerine haber vermiştik. Onun lafına guvendik yarı yolda kaldık. Neyse olaylar duruldu uzerinden 2 ay gecti. Şimdi sınavı ertelendi. Bir yandan da calışıyor bu arada. Kpss ye yonelmeye karar vermmişti(!). Ancak 2 hafta gecti. Ne kadar guzellikle soylesem de kızsam da calışmayı bıraktı. Ben hem bir işte calışıyorum. hem yuksek lisans yapıyorum hem de kpss ye hazırlanmaya calışıyorum. Onun icin bunca sabır gosterip, geleceğimiz icin bu kadar cabalarken adamda sorumluluk adına bir adım yok. Aylardır ailesiyle konuşuyor sozde. Bir yuzuk takmaya ikna edemedi annesini. Kadın apacık ayıp ediyor. Bunun farkında ola ola sevgilim annesine "anne bak ayıp ediyorsun" dediği halde kadında tık yok. Yani tek erkek evlatsın en kucuksun nasıl ikna edemezsin aileni aylardır. Ben her lafı sozu goğuslerken sen karşıma gecip "psikolojim bozuluyor ders calışasım yok" diye nasıl dersin yahu??
En son bu sabah epey sağlam bir şekilde tartıştık. Zeytindalı uzattım bize gel hem oturalım hem ders calışalım dedim yarın gelse olurmuymuş bugun gelemez miş miş. Cıldırdım artık ya.
Diyorum ki şoyle işi gucu oturmuş, ne istediğini bilen, aile icinde belli saygınlığı olan benden birkac yaş buyuk adamakıllı birileriyle goruşsem mi artık diyorum. Annem beni tek başına bu insanın kahrını, ailesinin sorumsuzluklarını cekeyim diye mi doğurdu ve buyuttu diyorum. Ama boyle duşununce vicdanen rahatsız hissediyorum.
Cok sinirli her dakika kavga eden her dakika huzursuzluk cıkaran bi insana donuştum ve onun uzerine cok gidiyorum bazen farkındayım ama suc bende mi yoksa o mu beni bu hale getirdi goremiyorum.
Nişanlılık donemi stresi mi tam anlamıyla iş duzenini oturtamamasının stresi mi yoksa aşk sevgi gitti de sacma sapan bir gozu korluk mu yaşıyorum secemiyorum. Nolur yardım edin...