Değerli kk uyeleri.Emin değilim ama sanırım aşık oldum hem de berbat bir insana.Ben size anlatayım siz bana doğruyu soyleyin.T kişisi diyelim. Bu T kişisi şoyle bir insan ukala,kibirli, capkın, yakışıklı ve bunun farkında, ondan hoşlanan kızları kullanmaya bayılır hatta dalga gecer.Hep flortoz takılan biri.Bu iğrenc ozelliklerini bildiğim icin hep uzak durdum.Maalesef ki işe yaramadı.Ondan nefret ediyorum ama hep aklıma geliyor.Onu stalklamak icin sacma bahaneler uretiyorum ve ne yazık ki inandırıcı bahaneler değil.Kotu biri olduğunu bildiğim halde onu duşununce aptal aptal sırıtıyorum.Onunla karşılaşma ihtimalim olan sokaklarda yururken heyecanlanıyorum. Pandemide cok uzun sure gormedim ama aklımdan cıkmaması normal mi?Ona acılan kızlara neler yaptığını gordukten sonra daha da iğrenmiştim. Hatta adını yılan gozluye cıkarmıştım. Hayatın berbat bir mizah anlayışı var sanırım. Başına boyle bir durum gelen var mı? İnsan nefret ettiği birinə aşık olamaz değil mi?

GUNCELLEMEE:
Bi durumu duzelteyim.Hanımlar ben 'Omen tanrım bi psikopat hemen aşık olayım fiyuu ' tarzı bir şeyden bahsetmiyorum.Bu pislik T yi 2 yıldır tanıyorum.İnsan olarak eğlenceli birisi.Bir kotuluğunu gormedim.Ama iş ikili ilişkilere gelince tam bir psikopat.Genel tavrı flortoz olduğu icin hic tuzağa duşmedim.(inanın kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi hissettiriyor)Ama onun tavırlarını kendine ozel sanıp yanan cook kız gordum.Gayet tehlikenin farkındayım.Gonul ferman dinlemiyor ki! Bana bu durumdan kurtulmak icin oneri verin.