(Umarim actigim konu forum kurallari dahilindedir)

Partnerli kanallarin satislarini takip ediyorum. Arkadaslar kanal yapip satiyorlar (Allah islerini rast getirsin).

Kategori satisi yasakmis.

satilan kanallarin fiyatlari bana yuksek geliyor(beni asiyor). (butcemi asmadigi zamanlardada diger turlu kanal alimi yapicam insallah)

Ben bu arkadaslardan bana kanal yapmlarini istiyorum. yeni bir kanal cizgi - film vb tarzi (haber degil). sifir kanal icinde 5-10 video ile. kendi kanallarini kopyalasin demiyorum. yeni videolar atsin (kendi kanalina atmadigi videolari)

varsa bu sekilde kanal yapicak arkadaslar lutfen iletisime gecsinler. parada anlasirsak bu sekilde kanal almak isterim

satilan kanallarin patlama riski cok yuksek ve kazandirma olasiligi dusuk cunku satilan kanallar en az 1 aylik oluyor ve daha fazla (benim dusuncem).

KILIMI KIPIRDATMADAN hem kazandirmak hemde kismetse kazanmak istiyorum. vaktimi baska islere ayirmak icin.

kanali yapicak arkadasda kanal tutucakmi patliyacakmi kazanacakmi dusuncesi olmadan azda olsa birsey kazanmis olucak. (buda benim dusuncem)

Tesekkur ediyor ve tum foruma bol kazanclar diliyorum ( o sahis haric)

Not: Bugun kanal satisi yapan bir arkadasa bana ayni sekilde bir kanal acip satmayi dusunurmusun diye sordum. baska biride kanali alip adamin kanalinimi flagliyacaksin diye bir soru cevap seklinde yorum yazmis.

bu tur dusuncede olanlar lutfen hic yorum atma zahmetinde bulunmasinlar. ters geliyorsa veya suphesi varsa gormezden gelsinler konuyu lutfen.

ben insanlar bana dandik videolar yukleyip kazanamiyacam beni kazikliyacaklar gibi bir dusunceye kapilmiyorum!!! yada kanali bana sattiktan sonra kanalimi flagliyaclarmi diye... ki forumda 10larca insan kanal alip satiyor kimsenin boyle birsey yapicagini sanmiyorum!!!

yapan olursada kendine yapar. acisi cikar bi yerden

NE EKERSEN ONU BICERSIN MANTIGIYLA YASIYORUM...