Kanal Adi : Sadece alıcıya
Kanal Kategorisi : Sadece alıcıya (Cizgi film değil)
Kanal Dili : Sadece alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 5 Mart 2015
Kanaldaki Toplam Video Sayısı : 36
Abone Sayisi : 1810
izlenim Sayisi : 310 k
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır , Hicbir Telif vs Bulunmamakta , Hepsi Yeşil
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 25-40 Dolar arası
Kanal Satis Fiyatiniz : 4500 Tl
Kanal icerisinde 486 $ var ve alıcıya gidecektir.

Kanal oldukca uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşıma aittir. Kendisinin forumda uyeliği henuz yok youtube işinde de cok eski değil bir sure forumu takip etti ve 2-3 aydır bot kullanarak verimli calışmaya başladı, en kısa surede de forumdan uyelik alacak aramıza katılacak. Elinde olan bu kanalı kredi borcu odeyeceği icin benden konuyu acmamı rica etti ve ben de kendisine kefil oldum.

Kanal bilgileri yukarıda gorulduğu gibidir icerisindeki kazanc alacak kişiye gidecektir. Kanal garanti durumu icin ise arkadaşım parayı krediye vereceği icin geri odemesinin garantisini veremeyeceğini soyledi ama kanalı alacak kişi iceriği de almış olacak ki asıl para yapan o.

Satış ile ilgili detaylı goruşmek isteyen kişiler icin arkadaşımın skype adresi : mr_aksoy isim ise Omur Aksoy. Skype'den goruşme yapan arkadaşların kendisine forum kullanıcı adını soyleyip goruşmeyi o şekilde yapsınlar ve eğer anlaşma sağlanırsa da satışın guvenliği icin alıcı kişi forumdan bana p.m gondermeli anlaşma sağlandı diye.

Şimdiden alıcı ve satıcı icin hayırlı olmasını diliyorum.

Satış kurallarına aykırı herhangi bir durum var ise de lutfen gerekli kişiler uyarısını yapsın ben de duzenleyeyim konuyu tekrar.