Kızlar selam.simdi soyle eşimin arsası var cook once almış ama yarım kalmış neyse
Sonra kvlerle ortak yaptık cunku onlar ısrar kiyamet yapalım da yapalım dedi. Orada hayvan besleyecek madem elini taşın altına koysun dedik. Ben hiiic istemedim yapılmasını ama işte.
Tabi yukun coğu bizdeydi kredi filan cekti ama kvde destek oldu. yaptık onlar hayvanlarını koydu her sabah akşam oraya gidiyolar sağmaya.
Eşimde kendi paramızla aldı koydu herkes kendi işinde . Ama onceden evimz yeme icme herşey birdi kazandıgı parayı annesine veriyordu eşim. ben istemedim. Kv ne kavgalar cıkardı. Zor bela ayrıldık ama hÂla maddi beklentisi var .
Eşimede araba al diye zorladı kv onu goturup getirmesi icin asla istemedim sakın dedim.
Eşimde kendiniz alın ben araba yukuyle ugrasamam hergunde oraya getir gotur yapamam benimde işim gucum var demiş.
Neyse eşit şekilde ayırmışlar yani 20 hayvanlık yer bize 20 onlara.
Ora yapılana kadar kv kp ile eşim birbirini yedi. Para vermemek icin kırk takla attılar eşimde senin gibi annem babamda yok oraya da adım atmayacaksınız dedi filan. Neyse kv bi şekilde gene barıştırdı.
Şuan ise mesafeli davranıyor esim
Altlı ustlu olmamıza ragmen gitmez kolay kolay.
gorusmuyo pek ama kus değil tabi aralari iyi.
Neyse oraya her akşam gidiyolar ya, gorumcelerde yardim ediyor , surekli bana gelip sanki eşim de her akşam ozellikle onlar ordayken oraya gidip oturuyolarmış gibi bi hava yaratıyorlar. Aa bak abim hep bizim yanımızda "dermiscesine.
Halbuki adamın gittiği yok arada bi ugrayip onlar geleceği zaman ben cıkıp arka yollardan gidiyorum diyor eşim. Kendi yerim mecbur gidicem diyor.
Dun akşam ozellikle sordum naptın gittin mi filan diye hayır dedi. Gunduz ugradım cıktım ben dedi
ki biliyorum nerede oldugunu. İşi olmasa gelir benle cocuklarıyla oturur onlarla ordamı oturacak.
Neyse bugun gorumcem beni gordu, kızım onlara kotu bi soz soylemiş de "abime dun arsada soyledim cok kızdı" diyor. Ya cidden iyice sinirim bozuluyor cunku bu artık kacıncı surekli arsa arsa. Benzer cumleyi gecende kurdular. Bikere cumle sacma yani nerde soylediğinin ne onemi var benim icin? Sabah kapıdada gordu abisini.
Niye ozellikle arsa diye belirtiyolar ki? Dun gitmemiş olduğu halde bide. Surekli oranın ustunden beni sinir etme cabaları , siz yaptınız biz ustune coktuk hesabı, abimde hep bizim yanımızda gibi şeylerin imaları gibi. Sizce napmalıyım nasıl davranmalıyım?
Buarada onceden cok sık gelip gidiyolardı baya tavir yaptım tersledim. ona ragmen bana karşı bi cok iyiler arkamdan bilemiyorum tabi. Yuz vermeye gelmiyor ama. Tamamen kotu olmayayım diye sanırım biliyolar cunku kendileri kaybedecek.
Okadar iyi davrandıklari zaman bende iyi oluyorum mecbur cunku yumuşak yuzluyum. Kv bile değişti pek sık gelmiyor ama gorduğu zaman cok iyi davranıyor. Kotu olmak istemediklerini duşunuyorum ama alttan alttan da gıcık etme cabaları var .
Neyse işte Onlar boyle yaptıkca iyice sinirim bozuluyor her akşam eşim acaba orda mı yanlarına gitti mi diye kendimi de adamıda yiyorum bi iki kere tartıştık hatta.hiiic istemiyorum yanlarina gitmesini orda onlarla oturmasını filan