Merhabalar herkese,
Oğretmen atamaları icin mulakatları beklemekteyim. Gecen hafta bir tanıdığım aracılığıyla bir ithalat firmasıyla goruşmeye gittim. Uzakdoğu ulkeleriyle bağlantıları kurabilecek bir satış danışmanı arıyorlarmış. Maaş+yemek karşılanıyor, sigortası da mevcut. Ama sorun şu ki, gunde 11 saat calışacağım ve 5.5 gun gideceğim (tabii, pandemiden sonra haftasonu nasıl ayarlanır, bilemem). 8 saati uykuya harcasam, bana kalan sadece 5 saat. İki uc ay sureceğini bilsem bile, verimli kullanabileceğim saatlerin coğunu ofiste harcama gerceğinden korkuyorum. Ote yandan, babam calıştığı restorana emeklilik dilekcesi verdiği icin, kısa calışma odeneğinden yararlanamıyor. Haliyle maddi durumumuz oldukca kısıtlandı. Evde calışabilecek durumda olan tek insan benim şu an. Cok kararsız kaldım o işe başlama konusunda. Sizce ne yapmalıyım?
Guncelleme: O firmada başlayacağım, tahminimce gelecek hafta icinde işe girişim halledilmiş olur. Sonraki yorumlarda da belirtmiştim bu durumu, ancak gormeyip fikir verenler icin burada guncelleme yapmış olayım.