Yıl olmuş 2020. Ben artık oyle mağdur gelin hikayelerine falan pek inanmıyorum. Vardır ama erkek aileleri kadar mağduriyet de yaşanmıyordur. Ben de evliyim kayınvalideme gidince hizmet etmiyor hizmet goruyorum. Birbirimize cok derin bir sevgi beslemeyiz ama saygımız muhabbetimiz vardır. Eşimi asla kıskanmam gelirler giderler hic sıkıntı olmaz. Torunlarını severler. Onlar mutlu ben mutlu bu kadar basit. Sıkıntım olursa o an yuzlerine soyer hallederim eşime asla olayları taşımam. Gorumcem de var onunla da ilişkim aynı.
Bizim de gelinimiz var. Evlenene kadar da ilk zamanlar da abartılı bir şekilde mutlu etmek icin caba gosterdik hurmet ettik. Bizim yanımıza abime hakaretler ederdi icimize atardık. Evlendiği gun abinizi artık zor gorursunuz dedi guldu. Geliyorlar annem 5 ceşit yemek yapıyor tabağa tiksinerek bakıyor. Annemin yemekleri yağlıymış da bilmem ne gitmiş abime beni lokantaya gotur diyor. Abim bana sarılmamalıymiş falan. Oyle de oldu. Abim zaten vefasızdır. Ne derse dinliyor. Şimdi torunları oldu bayramda bile getirmediler. Ne yaptım actım ağzımı yumdum gozumu. Abimin kirli camaşırlarına kadar doktum alın uğraşın hadi. Sildim attım ikisini de. He şimdi yuva bozmaya calışan gorumce damgası mı yerim ne yersem yerim. Insanların damarına basar ailelerinden koparırsanız erkekler de vefasızlık ederse olmaz olsun oyle yuva. Annem bana kızdı babam bana kızdı ama oyle mutluyum ki. Vefasızlık da can yakmak da boyle olur. Boyle erkek evlat da olmaz olsun boyle eş de. Kan bağına da soyuna da sopuna da...