Iyi geceler hanımlar.
Son zamanlarda daha da artan bana geceleri uykuyu bıraktıran bir kaygı durumum var.
Herhangi bir konuda hep en kotu ihtimali duşunuyorum. Buna engel olamıyorum artık ve bu durum hayatı benim icin cekilmez kıldı. Bu kotu ihtimalleri etrafımdaki insalara anlatınca bana moral veriyorlar zor ihtimal olduğunu soyluyorlar ama asla inanamıyorum. Bir turlu icim rahat huzurlu olamıyor. Orneğin annem hasta başı ağrıyorsa hemen aklıma tumor ihtimali geliyor ve onu gunlerce dalgın dalgın duşunmekten kendimi alamıyorum. Buna benzer şeyler..

Gorev yerim zorlu bir yer alışması da ıssız sessiz bir yerde yaşaması da cok zor. Yalnız yaşıyorum surekli duşunmekten yalnızlıktan bu hale geldiğimi duşunuyorum. Gorev suremin bitmesine daha bir bucuk yıl var. Bu sure bitinceye kadar aklımı kaybetmekten korkuyorum . Durum daha da kotuye gider diye. Tayin alma şansım yok. Ama bu şekilde duşunmek ve kotu duşuncelere engel olamamak insanı cıldırtıyor.

Belki aynı durumu yaşayan birileri vardır. Fikir verirseniz cok mutlu olurum. Şimdiden teşekkurler