Merhaba. Daha oncesinde de bu konuyla alakalı yazmıştım eşimle boşanıyor olduğumuzu. Bi once ki konuma bakabilirsiniz.
18 Ağustos ’tan bu yana ayrı yaşıyoruz. Aramızda ciddi aldatma vs hic bi problem yok tamamen ailesinin baskısı ve dolduruşu. Guya hemen dava falan acmışlardı ailesi oyle soyluyordu 3 ay oldu ortada ne dava var ne bişey. Eşim 27 yaşında ama hic yaşı gibi davranmıyor sanki sevgilisinden ayrılmışta oyle davranıyor. İnstagramda surekli fotoğraf paylaşmalar ben goreyim diye takipci arttırmak bu ara birbirimizi takip etmiyoruz ama buyuk ihtimalle kadın falan takip ettiğini sanayım diye bakıyorum oyle şeyleri de yok. Evimi falan da boşalttım bu arada ve beni bu sureclerde aramadı sormadı hep kactı. Gecen haftaya kadar whatsappta birbirimizde engelliydik engelimi kaldırmış. Ortada dava yok boşanmaya dair gercek bi sebep yok. Yani bi bataklığın icine duştuk cebelleşiyoruz. Alkolik olmuş o benimle olan adam yok acı cektiği gozlegorulur sadece mutlu gibi davranıyor. Eşimi de hala cok seviyorum ama yapılanlardan sonra ne olur bilemiyorum.