Merhaba siteye yeni uye oldum uzun sure duşundum ama etrafımda kimseyle paylaşamadığım icin buraya yazmak istedim. Evleneli 3ay oldu ve birtakım kavgalar yaşadık eşimle en sonuncusu da dun basit bir konudan msjla kavga ettik daha doğrusu ben evi otel gibi kullanamıcağını soyledim o da oyle bir şey yapmıyorum benle boyle konuşma dedi. Ben de ok dedim. Konuşma bu kadar.
akşam eve geldi suratıma bile bakmadı sadece bu laftan dolayı. Sabahta ayrı kahvaltı ettik ben istedim cunku suratıma bakmayacağı hicbir şey yapmadım. Daha sonra bana akşam annesigile yemeğe gideceğimizi soyledi bende kime sordun gelmiyorum dedim. Cunku bu moral bozukluğuyla oyle bir ortamda olmak istemedim dunden beri soylediği tek şey buydu. O da benim ailemi gormeyeceğini soyledi ki bir aydır goruşmuyoruz zaten.
Bundan sonra başladı olaylar baktım hazırlanmış cıkacak bende bu evi otel gibi kullanamazsın bulaşığını yıka cık dedim. Sonra yanıma geldi ne yapıyomuşum ben diye sert sert sorular sen nankorsun nankor diye bağırmalar elimde tostum ağlamaya başladım “oyle mi? “ Den başka cevap vermedim.
nankor demesinin sebebi ise evde bir şey yok dememmiş. Kendimi hic iyi hissetmiyorum sizce aileme bu olayları anlatmalı mıyım bunları hak edecek bir şey yaptığımı duşunmuyorum.