Onceki konularımda kıskanc olduğumdan bahsetmiştim. Evet duygularımı aşırı yaşıyor olabilirim ama karşı tarafın hic mi sucu yok?
Ben normalde işteyken eşimi hic merak etmezken 1 senedir ne yapıyor kiminle konuşuyor vs hasta oldum artık. Bu halimden de hic hoşnut değilim.
Kısaca bazı kırılma noktalarımı anlatayım
- Kadın iş arkadaşıyla benim yanımda telde cok nadirdir konustuğu. tamam gelince konusuruz ben geleyim konusuruz gibi hemen kapatmak istedi ayrıntıya girmedi. Sonra başka bi zaman da akşam aradığında bu saatte aranır mı diye acmadı..
- Aynı kadın iş harici bi konuda mesaj atmış ve benim eşim onun bu mesajıyla ilgili internetten araştırma yapmış
-kadınla cıktığı oğle yemeklerinden benim ısrarlarımla zorrrla vazgecti binbir bahaneyle.
-birlikte ofiste hic kahvaltı yapmamışlarsa eşimi sabah arayınca kahvaltı yaptın mı diye sorar mı bi insan
Her neyse ben bu kadına karşı hislerimden dolayı işten ayrılmasını istedim ama ısrar edemedim ben calışıyorum o iş bulamazsa beni suclar. dedim ki bana her şeyi anlat benden bişey gizleme. Gizlersen daha kotu olurum. Yemek yemediğini sanıyodum. Bir gun iş gruplarında bi resim gordum eşim yok gorunuyor yemekte ama camdan yansımış ben bunu fark ettim. Kendisi fark edemedi demekki silmemiş. Gittim yanına bugun o kadını hic gordun mu dedim aynı soruyu 2 kere sormama rağmen ısrarla hayır gormedim dedi. Fotoğrafı gosterince sen beni bu hale getirdin. Senin yuzunden gizliyorum dedi vs. Okadarr rahat yalan soylemiş ki bana. Ben şu an hangi soylediğine inanayım nasıl guveneyim
Sonra o işten ayrıldı. Başka bir işe başladı ama benn guvenemiyorum. Bana sozler verdi sana acık olcam birşey gizlemicem diye.Ama ben hep bir hatasını arıyorum Her anını takip etmek istiyorum telefonunu didik didik inceliyorum.
Ben boyle olmamalıyım kendime yakıştıramıyorum. Ama engel olamıyorum kendime
Hırs yaptım sanırım
Ben eşiyim nasıl bana yalan soyler nasıl gizler diye
Ya da hatasını arıyorım bişey cıksın diye bilmiyorum
Hatalarımı biliyorum, sizden yol gostermenizi istiyorum. Ne yapayım da bu vesveseden kurtulayım