kizlar anne ve babam yaşlı insanlar. malum korona donemi de cok sık gitmek istemedim. esim kalabalik kapali ortamda calisiyor ve hic dikkat ettiklerini sanmıyorum. en son 4 ay once gidip 4 gun kaldim cunku babam ameliyat olmuştu ciddi bi ameliyat. ameliyattan cikti eve gelmeden hastanede gordum geldim cunku cocuklar hic durmuyodu. ondan beri de gormek nasip olmadi. gidip iyi oldugunu gormek istiyorum ama esim yoğunlugundan dolayi erteleyip duruyor.

her sabah annesini hayvan bakmaya goturuyo biliyosunuz bi cogunuz. ordan da ise gidiyor zaten aksam 10 bucuga kadar.

Şimdi yarin kesin gitmek istiyorum. sali filan gideriz diye gecistiriyo hastaneye gidecekler diyorum ozaman cuma gideriz diyor. hayir yarin dedim tamam bakicam dedi ama goturmeyecek kesin. buarada 2 vesayit 1 bucuk saatlik hemen hemen mesafe. arabayla 30-40 dk filan

iyice sinirlerim tepeme cikmaya başladı. Abim gelip alsin diyorum ona da yok diyor. sizce yarin oglene kadar bekleyip abimi cagirip gitmeli miyim. Tepki de gosterebilir zaten 30 yasinda ergen tripli oldugunu burda cogu kisi biliyo
anlamiyorum o her sabah annesiyle giderken bana sormuyor ben neden ondan onay bekliyorum haksiz miyim sizce? simdi gittiğimde kalma şansım da yok. bi gun gorup eminim gene beş ay goremiycem.kendisi her sabah goruşuyor ben bunu gercekten şans olarak gorup kiskaniyorum artik.

buarada abimler ayni binada ve sık goruşuyor annemlerle. ve covid gecirdiler o yuzden de bu kadar ertelendi. ama genede suan gitmek istiyorum korona bitene kadar gorusmeyecek miyiz?