Herkese merhaba.
Daha evvel de değişik konular, kotu ilişkiler hakkında buraya cok yazmıştım ve cok fazla yararlı yorumlar cıkmıştı ondan yine yazmak istedim. Lutfen beddua ve hakaret etmeyin, zaten belli bir seviyede vicdan yapıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum.

ben 29 yaşında bekar bir kızım, o ise 32 yaşında.

3 ay evvel facebook uzerinden biriyle tanıştım. Farklı şehirlerdeyiz, benim ilgimi cekti ve ilk ben yazdım ona. Yazdıktan sonra biraz incelediğimde beğenilerden evli olduğunu farkedip mesajı sildim ama o yine de donuş yaptı bana, konuştuk, yakınlaştık. Eşiyle arasındaki sıkıntılardan ve gecmişte yaşadığı kotu anılardan unutamadığı biri olduğundan bahsetti bana ve sonra 3 sene kadar once gorucu usulu evlendiğini şimdi de eşiyle ayrılmak istediğini ama belli duzeyde bir sevgi olduğunu da soyledi ama belli şeyleri karşılayamıyorum ve cok uzuyorum onu da ondan bitirmek istiyorum dedi. Biz o surecte daha da yakınlaştık o eşine boşanmak istediğini falan soyledi tabii benimle ilgili olmayarak, uzun zamandır soyluyormuş zaten.

Nihayetinde konuşmamız uzerinden 40 gun gecmişti ki eşi mesajlaşmalarımızı gormuş ve beni aradı konuştu, ona hic goruşmediğimizi soyledim sadece telefonda olan bir şeydi dedim ama bana inanmadı. Kocasını aynı gun kapı dışarı etti, kocasının ailesini darp etti ve yuksek maddi beklentilerle ve tum mallar kendisinin olacak şekilde anlaşmalı boşanmak istedi. Konuştuğum kişi de boşanma davası actı ona ve malları devletin dediği şekilde boluşeceklerini soyledi. Sonrasında kadın zaten altınlar kendisinde olmasına rağmen altınlarım yok diye dava acıp duğun altınlarını tekrar talep etti. Hatta eşinin evdeki yuklu bir miktar parasına da el koydu. Bunlar gercek olamazmış gibi geldi bana acaba karısı hakkında yalan mı soyluyor diye duşundum bile ama konuştuğum kişi cok ozel olmayan birkac mesajlaşmayı bana gosterdi ve evet hepsi doğru... Yani maddi olarak zor sureclerden geciyor şimdi konuştuğum adam.

Ayrıca bir de Sonrasında konuştuğum kişi mesajları bilerek eşinin gormesini istediğini, cunku evliliğin zaten yurumediğini ve telefon uzerinden de olsa bir aldatma olayı olmasını istemediğini, bunu ne kendine ne de hayatındaki kadına yaşatmak istemediğini, benden hoşlandığını ve evliliği devam ettirmek istemediğini, dilersem goruşebileceğimizi soyledi.

Dava hala suruyor, cekişmeli olduğu icin de surecek gibi. Biz 2 kez yuz yuze goruştuk, her gun telefonla goruşuyoruz ve ben onun beni dinlemesini, beni olduğum gibi kabul etmesini, bana ilgi duymasını cok seviyorum. Onu seviyorum kısaca. O da bana beni cok sevdiğini soyluyor. Ona Eskiyi ve her şeyi unutturduğumu soyluyor. Aslında bir yandan konuşmaları bana inandırıcı gelse de bir yandan da uzuluyorum, bilmiyorum yolum nasıl bir yol. Paylaşmak istedim.

Sizin yorumlarınız ne olur? Daha dava 1 sene surecek gibi.. cocukları yok. Olmamış. Nedensizce karşılıklı olarak tıbbi sorun yoktu ama olmadı biraz soğukluk vardı dedi. Cok acıklama da yapmadı. Ben kotu biri miyim? Ya da bu durum?

Biraz uzun oldu inşallah okursunuz. Ka