Okul bitince ozel sektore girdim hem cok yorulup hem az maaş alıyordum kpss hazırlanıyim dedim elimde cok guzel imkanlar varken aklım bir karış havadaydi elimdeki fırsatı değerlendiremedim
Ailem cok baskiciydi unideyken kafamı kaldirmadim okul bitti hani biri yok mu dediler sanki baskı yapan onlar değilmiş gibi
Eşimin aliesini ailem iyi tanir beni istemeye geldiler ben tanışmadan evlenmem dedim bir hafta icinde kararını ver dediler nasıl evet dedim bilmiyorum baskıdan sanırım evet demiş bulundum gorucu usulu tanıştık evlendik
Eşim askeriyeden doğuya gittik aslında cok guzel bir mesleğim var 4 sene orda kalınca ben cok koreldim. Zaten imkanlar kistliydi sosyal aktivite neredeyse sifirdi bir de kızım oldu
4 sene sonra Batı tarafına geldik lise arkadaşlarım uni arkadaşlarım yakın olduklarım kopmamis hala gorusmusler cok guzel yerlerde calışıyorlar en basiti araba surmeyi bile biliyorlar. Ben mi?
Ben şu an kocamla cok mutlu değilim kaynanmla anlaşamıyoruz sorun olunca kocam annesinin yanındadır surekli ben onun icin bir hicim yeri geldiğinde
Bunları konuşacak gercek bir dostum yok dostlarımla konuşacak bir şeylerimiz kalmadı cok az goruşmeye başladık
Kpss ye girdim cok sinirdayim belki atanicam belki atanmicam
Aslında ben ozguveni yerinde olan biriydim bana noldu bilmiyorum nasıl bu hale geldim
Şu an batı tarafindayiz ama hala değişen bişey yok hala evdeyim kızım 2 yaşında ozel sektorde calışsam kızımı bırakamam
Arkadaşlar eşimle bı kac defa ust uste dışarı cıktık soylenmeye başladı bile

Ben ne ara bu kadar aciz ozguvensiz biri oldum gozlerim dolu dolu yazıyorum lutfen yargılanmaktan ziyade sadece guzel şeylere destek bulmaya ihtiyacım var şimdi napmaliyim nasıl eski ben olucam