Guncelleme : arkadaşlar değerli yorumlarınız icin Allah razı olsun diyorum ...ozellikle bazı arkadaşlar cok ayrıntılı yazmış ve kesinlikle bu fikrimden vazgectim ...tamam nazar değmesin bebeklerim uslu ama yinede oluru yok gibi...ama pandemi sureci gecerse zevk icin matematik anlaticam cocukları toplayıp cunku hoşuma gidiyor kendimi geliştirmek birilerine yardım etmek ekmek param olmasa dahi buna devam edicem kendi yaşadığım yerde yapıyordum bunu zaten ve geri donuşu beni oldukca mutlu ediyordu .. matematik benim ilgi alanım hobim oyle duşunun ..resim yapmak gibi ..oğretmenler ustune alınmasın yani ...onun dışında kendimi bu şekilde dinc tutup ilerde omrum yeterse cocuklarıma ben anlatmak istiyorum kursa gondermek istemiyorum ...ben şu anda boş vaktim kitap okuyorum , film izliyorum ama en cok matematik cozuyorum bir yandan yeni hocaların videolarını izliyorum vs .. cok guzel anlatan hocalar var you tube da

Merhaba arkadaşlar, sizden oneri istiyorum oncelikle kısaca kendimden bahsedeyim. Lisans hemşirelik mezunuyum oncesinde ozelde calıştım 1.5 yıl, daha sonra cocuğuma bakmak icin ayrıldım ..bebeğim buyuyunce atandım bu sefer 1 yıl kadar calıştım . Sonra 2. Evliliğimi yaptım eşimin memleketine geldim istifa ettim pandemi ortaya cıkmadan 5 ay once istifa ettim bu arada virusle alakası yok. Aslında buradaki ozel hastaneye Cv bırakmıştım veya burada atanırim diye duşunuyordum (1 yıl cezadan sonra)... ozel hastaneden aradılar gecen ay ama kabul edemedim iş... cunku Hemen hamile kaldım bu arada ..velhasıl kelam bebeğim 5 aylık oldu birde 5 yaşını doldurmuş bir kızım var maşallah subhanallah ikiside o kadar tatlı ki beni hic yormuyorlar ...bebek olanın ağlamasını dogruduzgun duymadım daha size oyle deyim ancak aşı zamanı veya rutin kontrollerde minik bir ağlama sesi cıkar ..cok uslu..buyuk kızım cok olgun yavrum benim zaten yoldaşım o benim zor zamanımda iyi zamanımda birbirimize hep yapışık yaşadık ancak calıştığım donem haric...tam bir abla olarak doğmuş pandemi oncesi parka gittiğimizde kendinden 1 yaş kucuk cocuklara ablalık yapıyordu ayrılırken cok ozlucem diye gozleri doluyordu ..tam bir arkadaş canlısı ama yonetebilecegi arkadaşları daha cok seviyor doğrusu yani kendinden kucuk olmalı ha bir de kız olmalı, erkek cocuklarıylada oynuyor ama ortamda hic kız cocuğu yoksa mecbur kalırsa

Demem o ki bebeğim 2 yaşına gelene kadar calışmayı duşunmuyorum anne sutu vereceğim kendim bakacağım nasip olursa ...lakin evde sıkıntıdan patlayasim geliyor bazen kendime iş meşgale buluyorum ama bir yere kadar..birde kızım arkadaş canlısı pandemi dolayısıyla parka goturmuyorum ..artık butun oyunları tukettik ..yavrucuğum benim yaptığım işlere sardı işte bulaşık yıkıyor evi supuruyor anne başka napayım diye soruyor birde kıyamam ben ona ...
Hem aile butcesine destek olmak istiyorum koca parası yemesi hoş guzel ama kendi paranı kazanmam cok cok cok daha guzel.... Kızıma arkadaş olacak 4 veya 5 yaşlarında bir kız cocuğuna kendi evimde baksam ne guzel olur diyorum kendi kendime ..kizimin kendine ait geniş bir odası var oyuncak dolabı var orada oynarlar bende onlara kek kurabiye yemek yaparım sonra gelirim yemek saati derim işte ..hem kızım mutlu olur hem ben mutlu olurum canım sıkılmaz ..hem para kazanırım tabiki .. kızım zaten simariklik yapmaz tabi sonucta cocuk surekli kontrol etmek gerek ama mesela 1 yıl once gorumcemin cocuğu kayınpederimin ilaclarını bulmuş renkli şeker gibi gorunuyor ..kizima ben soylemiştim simariklik yapılırsa bana veya bir buyuğune şoyle size zarar gelmesin diye...ben evde yoktum isim vardı.. kayınvalideme gitmiş soylemiş kızım mesela ..yani doğuştan abla resmen ..işte boyle ...birde ozel ders versem matematik cok iyidir benim lisede arkadaslarimin evine gidip ders anlatıyordum beni cağırıyorlar di ozel olarak , universitedede lise cocuklarına ozel ders verdim .. yani ozel ders daha kolay benim icin ama kızımi duşunecek olursam bir kız cocuğuna bakmam onu daha cok mutlu eder..biz mutlu cocuklar mutlu her iki taraf tatmin olur ..bende uygun bir ucrete bakarım diyorum..ama nereye nasıl ilan veririm kendimi kime nasıl anlatırım bilmiyorum ...ne yapmam lazım bu duşuncelerimi faaliyete gecirmek icin ne yapmam lazım bana bir yol gosterin..