İyi geceler kızlar. 7 yıl mustakil sayılacak bir evde oturdum. Ucumuz de kiracıydık. Komşularım benden buyuktu. Cok iyi anlaşırdık. Sonra 2 yil once onlar ev aldılar. Oturduğumuz ev cok eskiydi. Biz de siteye taşındık. Fakat sevmedim burayı. Sitede kapı onune ayakkabı konulamaz diye bir kural yok. Bizim de bazen ayakkabılarımız kalıyor. 2 yildir dengesizin biri ayakkabılarımı kendince duzeltiyor. Gecen hafta yazı astım. Karşı komşum zili bastı bendim dedi. Bu hafta karşı komşum yok yine dengesizin biri duzeltmiş ayakkabımı. Eve yarim saatliğine giriyorum. Hop ayakkabılar duzeltilmiş. Biri duzeltince sanki sen ne bicim kadinsin kapinin onunu bile duzeltmiyorsun diyor gibi geliyor. Eşimle oğluma da 2 yıldır hayati dar ettim. Sadece kullandiklari ayakkabiyi kapinin onunde birakabiliyorlar. Onu bile duzeltiyor bu dengesizler. Bakiyorum diger kapilarin onunu duzeltip duran yok. Ustelik daha fazla ayakkabi var onlarin kapisinin onunde. Kapının onu ayakkabi dolu olur anlarım ama taş catlasin 3 cift ayakkabi oluyor. İyice sinirimi bozuyor bu durum artik.
Ben mi abartiyorum bilemedim