Merhaba bunu okumak icin ayırdığın zaman adına sana teşekkur ederim
Konuma gececek olursak geldim 20 kusur yaşına bugune kadar hic cesaret edipte dillendirememiştim ama bugun haykırıyorum annem beni sevmiyor hicte sevmedi parcaları birleştirdikce cıkan tablo o kadar canımı acıtıyorki Benim annem calışan bir kadın ben doğduduğumda beni sadece uc ay emzirmiş sonra başlamış hemen işe bu bahaneyle emzirmeyi bırakmış bana teyzem bakmış ben kendimi bildim gozumu actım acalı teyzemi gordum annem hep calışırdı beni sabahtan bırakırdı teyzeme akşama alırdı butun cocukluğum teyzemle gecti teyzem yaz olup memlekete gittiğinde cantamı toplar bende giderdim daha 7 8 yaşındayken cunku sevgiyi anne şefkatini teyzemde gorurdum hep annem bana hic teyzem gibi davranmazdı sebepli sebepsiz cok fazla dayak yedim annemden stresliyken sinirliyken benden cıkarırdı hep bazende babamı kışkırtır onun bana kızmasını dovmesini sağlardı ama babama kızmıyorum o benim herşeyim sığındığım en buyuk dağım geriye donup baktığımda unutamadığım o kadar cok şey varki beni hep kucumserdi hep arkadaşlarımla kıyaslardı beni onlardan duşuk başarısız gorurdu bunuda hep soylerdi ben hic başarısız olmadım oysa iyi bir Anadolu lisesi kazandım muhendislik okudum koskoca muhendis oldum ama bir kere olsun annemin ağzından seninle gurur duyuyorum tebrik ederim kızım.başardın kızım. ben senin yanındayım kızım .ne derdin var kızım cumlesini duymadım bayram ozel gun haricinde sebepsiz yere beni optuğunu sarıldığını bile hatırlamam hatta bir gun sordular kendisine en cok kimi seviyorsun diye gozumun icine bakarak dayımın kuzenimin ve erkek kardeşimin adını soyledi bunlar benim herşeyim bunlar icin olurum dedi ben oyle gozunun icine bakarak kaldım sanki buyudukce bana karşı olan nefreti iyice artıyor gibi hissediyorum zamanın birinde kucucuk bir kızken cok beğenip kırmızı bir pantalon istemiştim annemlerden maddi acıdan durumumuzda cok iyiydi ama almamışlardı ama cocuk aklı işte cok uzulmuştum eve gelene kadar onden yurudum kızgın kızgın eve geldik babam ben sizi aşağıda bekliyorum dedi biz annemle eve cıktık evde ben gelmeyeceğim gideceğimiz yere deyip yatağıma yattım diyorum ya işte cocuktum babamın yokluğunu fırsat bilip beni yatağımda ortunun altında ağlarken 10 dakika boyunca terlikle dovdu nereme vurduğunu onemsemeden ortunun ustunden vurdukca vurdu ben sadece ağladım bırakır herhalde diye duşundum ama acımadı beni kan ter icinde bırakana kadar ağlatıp dovdu babam yukarı eve cıkıp beni yataktan cıkarttığında kıpkırmızı olmuş hıckıra hıckıra titreyerek ağlıyordum o gun bizim ilişkimiz bambaşka bir boyuta taşındı işte her zaman dayak yerdim zaten ama o olay başkaydı ben bu olaydan sonra herseyi saklar oldum annemden ilk adet oluşumu bile sakladım onada kızar sandım bir sene boyunca adet oldum ben bu sureci ped kullanmadan kendimce pecetelerle geciştirdim orta okula giden bilgisiz bir kızdım sonucta ve benim ilgili annem bu durumu bir sene boyunca farkına bile varmadı bir sene sonunda tesadufen fark etti ilk defa bacağımı aldığında ağlata ağlata canımı acıtarak aldı bir iki defa aldı bacaklarımı sonra beni kendi halime bıraktı bende kolum bacağım cıktıkca durumu kendi imkanlarımla cozmeye calıştım utana sıkıla uzun kıyafetler giydim jilete sarıldım cocuk yaşımla yapabileceğim tek şey buydu cunku hayatımda ilk defa aşık olduğumu hissettğimde lisedeydim ve annem bu cocuğu tesadufen oğrendiğinde beni herkese rezil etti babama soylemekle tehdit etti ki nitekim soyledide telefonuma el koydu yine dayak yedim lise ve universite sınavlarına hazırlandığım senelerde abartısız her gun benimle kavga eder dover ağlatırdı senden hic birşey olmaz kazanamazsın yapamazsın diyerek buyudukce boyunu gectikce şiddet uygulayamaz oldu şimdide laflarıyla hareketleriyle dovmeye başladı beni 39 bucuk derece ateşle evde bırakıp teyzemle kahve icmeye gidecek kadar sevmedi kolumu bacağımı incittiğimde rontgen cektirmeye gelmeyecek kadar onemsemedi bana defalarca benim paramı yiyorsun sen dedi defalarca evden atmaya kalktı atmakla tehdit etti defalarca senden nefret ediyorum diye yuzume haykırdı kufurler etti son seviye olarakta bugun kullandığım yanlış bir kelime yuzunden hakaretler kufurler etti seni doğurduğum gune lanet olsun dedi sinirini atamayınca odama geldi bağıra cağıra koca kar kuresiyle beni dovmeye kalktı belki babam olmasa yapardıda bunu yaparkende seni gebertirimler oldururumler hakaretler havada ucuştu durup duşununce yazık diyorum annem benim ne goz yaşlarımı gordu ne canım yandığında ilk ona koşabildim ne Sevinc ’le anne ben aşık oldum deyip cocuğu gosterebildim nede anne Benim canımı yaktılar diyerek sığınabildim odamda bir başıma ağladım hep başıma ne gelirse gelsin ben ağlarken annem başkalarına koşmakla meşguldu cunku hep kuzenlerime teyzelerime dayılarıma koşarken beni unuttu ben onun icin kulkedisinden farksız oldum evi temizleyip yemek yaptığımda misafirlerini ağırladığımda sever gibi yaptı sadece yazdıkca yazdım icimi dokebileceğim tek yer Burası ozur dilerim sizlerden ama Emin ’im aranızda pek cok anne vardır biriniz bana acıklayın bir anne evladını neden sevmez