Merhaba arkadaslar 7 yillik evliyim esimle gorucu usulu tanisip 1yil nisanli kalip evlendim ben yurtdisi o turkiyede kaliyordu evlendikten sonra buraya geldi geldikten sonra annem seni basima sardi ve bir cok sey ben de soyle dusundum buraya geldi kimsesi yok yabanci bir yer alttan aldim alismasi icin sonra 3 ay sonra ise basladi kursa basladi bir gun cok kotu icti yolda kavgaya basladik bana sovmeye kufretmeye basladi ve ailemi teker teker arayip kufretti bende enistemi aradim gel bana yardim et diye tutamiyorum yoldayiz enistem geldi abim yapma etme dinlemedi ustjne saldirdi kufredip enistemde ona karsilik verip vurdu neyse biz ayrildik 3 ay sonra beni arayip ozur diledi bir daha icmicem dedi bende Kabul ettim ailem istemessede sonra bariszoktan sonra bu beni daha fazla ezmeye basladi bagirarark resmen piskolojik siddet bana lanetli serefsiz para goz sana sorucam bu senin iyi gunlerin her kavgada gitmek istedi ben tuttum yalvardim simdi yine ayrildik ev aldik tamir yaparken abim birkac kez yuksek sesle bagirdi abim ona bagirknca oda bana yuklendi ben aileme gittim beni arayip sormadi 2 hafta sonra geldi eve giderken abimin ustune yurudu cocugumuz yok sorun esimde cinsellikte haftada 1 34 yaskndayim kocamda 32 su an 7 aydir ayriyiz cok aradim yalvardim donmuyo evden gitmesini soyledim ben kendimi sucluyorum lutfen biseyler yazin cok uzun oldu