Daha onceki sebeplerle yani boşanma aşamasında olduğum bı donemde kendimi unutup kızıma odaklandım.guclu olmaya calışsam da kızımı bu hallerde gordukce kotu oluyorum. Az once kizim. Babası ile konustu ağladı ve babasına bosanmanizi istemiyorum siz anlaşma imzalamistiniz asla bosanmayacagiz diye (hep korkardı bundan bize kağıt imzalamıştı) babası da olmuyor kızım bebi seviyorsan boyle yaşamaya alisacaksin dedi ve kizimm telefonu fırlatıp ağlamaya başladı. Elleri kasildi bildiginiz kriz gecirdi.icini doksun diye bıraktım sustum.ama.annem ve bababm gelerek hemen olaya mudahale etti bırakın desemde yok. Cocuk cıldırdı hepten beni rahat bırakın dedi.onu avutmaknicin kızım babası olenlervar falan dedikce onlar Buşra da ya susun bunları duymak istemiyorum ben her gece babamla uyurdum yaa onunkoklardim diye daha cok ağladı.bunlar yetmez gibi annem de eli belinde başımda dikilip ne dedin cocuğa da bu hale geldi diyor. Deli etti beni . Surekli başımda . Bir yandan da oğretmen olan kız kardeşim surekli laf arasında falan evin kalabalık ve cokngurultulu olduğunu dile getiriyor bana da hic saygısı kalmamış arada cokniyi olsakta genel olarak beni azarlama modunda yani hic bir değerim kalmamış. Sonucta 5parasiz dondum. Kızım icin burada kalmanın sağlıklı olmadığını duşunuyorum annem ile babam surekli tartışıyor benim yuzumden cok bunaldım. Şuan iş bulmakta zor hayat kuracak param da yok ne yapıcam bikmiyorjm boyle şeyler olunca acaba o adinadami arasam yalvarsam gelse alsa mi bizi diyorum ama yapamıyorum.da cok caresizim. Kadın sığınma evi geliyor aklıma.cesaret edemiyorum. Virus var hic biyere gidemiyorum kızım normalde sabah 8de uyanır yavrum saat 12 kere kadar yatıyor anne babam i ozluyorum uyumak istiyorum diyor psikologlar randevu vermiyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum cok bunaldım gercekten. Anneme dava acicam dedikce bindur bakalım n oluyor diyor hala birleşme ihtimalinin var ona gore şuan adam herşeyi de sattı gidersem kaynanama gidicem. Hayata ya direnicem ya da kızım.baba evinde ayağını uzatarak oturabilsin diye herşeyi yutup adama yalvaricam gel olmuyor iki turlu de. Ailem cocuk ne yapsa kziiyor bazen cok sevip bazen cok kırıyorlar ben acimi yasayamiyorum benimde psikolojim bozuldu artik